Een professionele oppas op locatie in Zandvoort

Een professionele oppas op locatie in Zandvoort

Zoek jij een professionele oppas op locatie in Zandvoort? 24NANNIES kan je hierbij helpen. De ervaren en hoog opgeleide nannies kunnen voor verschillende soorten evenementen ingezet worden, bijvoorbeeld als oppas, maar ook als kinderbegeleider bij diverse activiteiten.

Een professionele nanny in Zandvoort

24NANNIES kan voor jouw gezin voor verschillende soorten evenementen en gebeurtenissen een betrouwbare en gescreende nanny verzorgen. Je kunt bijvoorbeeld een nanny aanvragen wanneer je in een hotel verblijft of tijdens je hele vakantie in Zandvoort. Daarnaast kunnen de nannies voor een fantastische tijd zorgen tijdens een huwelijk. Door de grote pool van hoog opgeleide nannies vinden wij doorgaans de perfecte match voor jouw aanvraag.

Een nanny of event medewerker bij een strandtent in Zandvoort

Ga je trouwen aan het strand? Of organiseer je een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje aan zee? Dan kunnen de nannies van 24NANNIES voor een geweldige dag voor de kinderen zorgen. De ervaren oppassers letten niet alleen op de kinderen, maar kunnen ook leuke dingen met ze gaan doen.

Een zakelijk evenement in Zandvoort

De nannies en ander personeel kunnen ook ingezet worden bij diverse zakelijke evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een congres, conferentie of bedrijfsuitje. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen, wanneer de ouders aan het werk zijn. Daarnaast is het mogelijk dat de nannies begeleiding bieden bij diverse activiteiten. Verder kunnen de nannies ingezet worden bij een televisie- of filmproductie, waar kinderen bij betrokken zijn.

Hostessen

Het is daarnaast mogelijk om hostessen bij 24NANNIES aan te vragen. Zij kunnen ondersteuning bieden bij diverse zakelijke evenementen, zoals een congres of conferentie. De hostessen kunnen gasten ontvangen, informatie verschaffen en producten verkopen. Door de commerciële achtergrond en de ervaring van de hostessen zijn zij het perfecte visitekaartje voor een bedrijf of merk.

Prijzen en contact

De prijzen voor de verschillende diensten zijn op aanvraag. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]