Een professionele oppas of eventmedewerker in Amsterdam

Een professionele oppas of eventmedewerker in Amsterdam

24NANNIES verzorgt voor bedrijven en particulieren een gescreende en ervaren oppas op locatie. Dit kan bijvoorbeeld tijdens je vakantie in Amsterdam zijn, maar ook tijdens een zakelijk evenement. Dankzij het grote en ervaren netwerk van 24NANNIES kunnen wij snel de ideale match vinden voor jouw gezin of organisatie. Door de goede en uitgebreide recruitment procedure  zorgt 24NANNIES voor betrouwbare kinderbegeleiding en event medewerkers.

Een professionele oppas bij particuliere events of op vakantie

Voor particulieren bieden wij diverse diensten aan in Amsterdam en omgeving:

  • Een hoteloppas: deze oppas komt tijdens je verblijf in een hotel in Amsterdam op je kinderen passen, zodat jij bijvoorbeeld een avond uit kunt gaan.
  • Een nanny tijdens je bruiloft: een oppas die tijdens je huwelijk in Amsterdam op de kinderen let of leuke dingen met ze gaat doen
  • Een vakantienanny: deze nanny reist vanuit Amsterdam of Schiphol met je gezin mee naar de vakantiebestemming
  • Overige diensten: staat jouw aanvraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een oppas of evenement medewerker bij een zakelijk evenement in Amsterdam

Ook tijdens zakelijke evenementen in Amsterdam, zoals een congres, conferentie, bedrijfsfeest of een productie, zorgen onze nannies voor kinderbegeleiding en kinderopvang. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen als de ouders aan het werk zijn, maar ook leuke activiteiten met ze gaan doen. Onze nannies en event medewerkers kunnen bovendien kinderbegeleiding bieden bij televisieopnames, filmopnames en fotoshoots.

Hostessen in Amsterdam

Naast kinderbegeleiding worden onze medewerkers ook ingezet voor andere werkzaamheden, zoals als hostess. Hierbij zijn ze het visitekaartje van een merk of organisatie, bijvoorbeeld tijdens een beurs of conferentie. De representatieve en hoogopgeleide hostessen zijn hierbij de ambassadeur van een merk en kunnen diverse taken op zich nemen.

Prijzen en contact

Wil je graag een event medewerker of oppas in Amsterdam aanvragen? Neem dan contact met ons op. Op basis van je aanvraag sturen wij je een vrijblijvende offerte op maat.

Locaties

Ook in verschillende plaatsen rondom Amsterdam biedt 24NANNIES kinderbegeleiding aan, zoals in Diemen, Badhoevedorp en Amstelveen.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]