Professionele kinderbegeleiding in Utrecht

Oppas Haarlem

Professionele kinderbegeleiding en oppas aan huis in Utrecht

24NANNIES biedt oppas aan huis en professionele kinderbegeleiding tijdens evenementen in Utrecht . De nannies zijn uitgebreid gescreend, hoog opgeleid en hebben veel ervaring met oppassen en het begeleiden van kinderen bij verschillende soorten evenementen, zoals huwelijken, beurzen, congressen en bedrijfsfeesten.

Een vaste nanny in Utrecht

Als je op zoek bent naar een vaste oppas in Utrecht, dan helpen wij je graag.  De ervaren en gescreende nannies kunnen op vaste dagen in de week voor een langere periode oppassen, waardoor ze een vertrouwd gezicht voor de kinderen worden. De meeste oppassers zijn minimaal 3 maanden achter elkaar beschikbaar. De kosten voor de bemiddeling van een vaste oppas in Utrecht zijn minimaal €500 inclusief BTW. Verder begint het uurloon voor de nanny bij €10. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact met ons opnemen.

Een oppas tijdens particuliere evenementen in Utrecht

Wil je graag iemand die op de kinderen let tijdens een feest of huwelijk? De nannies van 24NANNIES hebben veel ervaring met oppassen op particuliere events, ook op grotere groepen kinderen. Daarnaast kunnen ze verschillende spelletjes en activiteiten met de kinderen gaan doen. Ben je op vakantie in Utrecht en wil je graag met je partner op stap? Ook dan kunnen onze hotel oppassers je van dienst zijn. Als je vanuit Utrecht op Schiphol op reis gaat, kan een vakantienanny juist uitkomst bieden.

Kinderbegeleiding bij een zakelijk evenement in Utrecht

Bij zakelijke evenementen kan het erg fijn zijn als er een professionele oppas of kinderbegeleiding aanwezig is. Bijvoorbeeld wanneer ouders hun kinderen meenemen naar een congres of beurs. De ouders kunnen dan rustig aan het werk, terwijl de nanny op de kinderen let. Daarnaast kan een nanny voor begeleiding zorgen bij een film- of televisieopname of tijdens andere zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje.

Hostessen in Utrecht

De nannies kunnen daarnaast ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld bij een beurs. De hostessen zijn het visitekaartje van het bedrijf of merk en kunnen klanten informatie verschaffen en ontvangen. Maar doordat ze vaak een commerciële achtergrond hebben, worden ze ook ingezet om bijvoorbeeld producten te verkopen. Neem contact op voor meer informatie.

Prijzen en contact

De prijzen variëren per aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van de locatie, het aantal nannies, de taken en het soort evenement. Nadat je contact met ons hebt opgenomen sturen we je een vrijblijvend prijsvoorstel.