Een professionele oppas en kinderbegeleiding in Het Gooi

Een professionele oppas en kinderbegeleiding in Het Gooi

Ben je op zoek naar professionele kinderbegeleiding of een oppas aan huis in Het Gooi? Dan kan 24NANNIES je helpen. 24NANNIES beschikt over jarenlange ervaring en een grote pool van gescreende en hoog opgeleide nannies, die veel ervaring hebben. De nannies kunnen op vaste basis bij je thuis oppassen, helpen bij particuliere events (zoals bijvoorbeeld een bruiloft) of kinderbegeleiding bieden tijdens zakelijke evenementen.

Een vaste oppas aan huis in het Gooi

Zoek je een vaste oppas, die op regelmatige basis en voor een langere periode op komt passen? Dan helpt 24NANNIES je graag. Een vaste oppas is ideaal als je voor rust en regelmaat voor je kinderen wilt zorgen. Zij zien namelijk iedere keer hetzelfde gezicht. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een vaste oppas in het Gooi, zoals in Hilversum, Naarden of Bussum. De bemiddelingskosten bedragen minimaal €500 inclusief BTW. Daarnaast betaal je een uurloon van minimaal €10 aan de nanny. De oppas kan in de meeste gevallen minimaal 3 maanden achter elkaar oppassen.

Een oppas in Het Gooi tijdens particuliere evenementen

Als je je een verjaardag, jubileum of huwelijk viert en graag wilt dat er professionele kinderbegeleiding aanwezig is, kunnen de nannies van 24NANNIES uitkomst bieden. Ze kunnen op de kinderen passen, maar bijvoorbeeld ook leuke activiteiten met ze ondernemen. Hierdoor zullen de kids een geweldige dag beleven en de ouders ongestoord kunnen genieten.

Daarnaast is het mogelijk om een hoteloppas aan te vragen als je op vakantie bent in Het Gooi en graag een avondje uit wilt met je partner. Verder is het mogelijk om een vakantienanny mee te nemen op reis naar het buitenland vanuit Het Gooi of Schiphol.

Een nanny tijdens zakelijke evenementen

Maar ook tijdens diverse zakelijke evenementen kunnen de nannies helpen bij de opvang van kinderen. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn tijdens een conferentie of congres. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn voor buitenlandse gasten die met kinderen reizen. Daarnaast kunnen de oppassers de kinderen vermaken tijdens bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten.

Kinderbegeleiding tijdens een opname of fotoshoot in Het Gooi

Wanneer er een fotoshoot, film- of televisieopname met kinderen is, is het erg fijn om te beschikken over professionele kinderbegeleiding. De nanny zorgt er te allen tijde voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en kan ze daarnaast begeleiden bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Het Gooi

De nannies kunnen daarnaast ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs. De hostessen hebben veel ervaring en doorgaans een commerciële achtergrond. Hierdoor kunnen ze niet alleen gasten ontvangen en informeren, maar ook producten verkopen.

Prijzen en contact

De prijzen variëren en zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Locaties

De nannies komen in heel het Gooi oppassen, zoals in Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen.