Professionele kinderbegeleiding in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Professionele kinderbegeleiding in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Als je op zoek bent naar een oppas op locatie of professionele kinderbegeleiding in Hoofddorp of Nieuw-Vennep, ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Dankzij onze grote pool van ervaren en hoog opgeleide nannies, kunnen wij de beste kinderbegeleiding voor diverse evenementen vinden. Dit kan gaan om particuliere, maar ook om zakelijke evenementen.

Een oppas op locatie tijdens een particulier evenement in Hoofddorp of Nieuw-Vennep

Wil je graag dat iemand op de kinderen let tijdens een huwelijk, feest of ander particulier evenement? Dan kunnen de nannies van 24NANNIES helpen. Ze passen op de kinderen, maar kunnen bijvoorbeeld ook spelletjes met ze gaan doen. Hierdoor zullen de kinderen een geweldige dag beleven.

Maar ook als je in een hotel of vakantieadres in Nieuw-Vennep of Hoofddorp verblijft of voor je werk op reis bent, kunnen de nannies je helpen. De hoteloppas komt namelijk naar je accommodatie, waar ze op de kinderen zal passen.

Ga ja vanuit Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Schiphol op reis naar het buitenland, dan kun je een vakantienanny aanvragen. Deze oppas reist met je gezin mee en biedt professionele ondersteuning.

Professionele kinderbegeleiding tijdens zakelijke evenementen

De nannies kunnen bovendien ingezet worden bij diverse zakelijke evenementen in Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een congres, een beurs of een bedrijfsfeest. De nannies kunnen de kinderen vermaken bij een feest, maar bijvoorbeeld ook op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn. Dit kan dus ideaal zijn voor buitenlandse werknemers die hun kinderen meenemen op zakenreis.

Daarnaast is het mogelijk om bij 24NANNIES kinderbegeleiding aan te vragen voor een filmopname of fotoshoot. De belangrijkste taak van deze nanny is om op het welzijn van het kind te letten. Daarnaast kan ze ook helpen bij het voorbereiden van een rol.

Hostessen in Nieuw-Vennep of Hoofddorp

De nannies werken daarnaast als hostess, bijvoorbeeld op een beurs. De hostessen zijn hoog opgeleid en beschikken doorgaans over een commerciële achtergrond. Hierdoor kunnen ze klanten ontvangen en informeren, maar ook producten verkopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijzen en contact

De prijzen variëren per aanvraag. Na je aanvraag sturen wij je zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]