Professionele kinderbegeleiding in Den Haag & Scheveningen

Oppas Haarlem

Kinderbegeleiding in Den Haag & Scheveningen

Als je op zoek bent naar een professionele oppas of kinderbegeleiding in Den Haag of Scheveningen, kan 24NANNIES je helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze grote pool van gescreende nannies kunnen wij ondersteuning verzorgen bij diverse soorten evenementen. Dit kan zowel om particuliere als zakelijke evenementen gaan.

Een oppas in Den Haag en Scheveningen bij particuliere events

Tijdens diverse soorten particuliere events, zoals een huwelijk, verjaardag of feest, kunnen de nannies voor een geweldige tijd voor de kids zorgen. Ze letten niet alleen op ze, maar kunnen ook verschillende activiteiten verzorgen. Het is daarnaast mogelijk om een nanny aan te vragen wanneer je in een hotel verblijft of op vakantie gaat. Deze vakantiennany reist dan vanuit Den Haag of Schiphol met je gezin mee naar de vakantiebestemming.

Een oppas aan het strand in Scheveningen

Tijdens een bedrijfsfeest, huwelijk of ander evenement aan zee in Scheveningen kunnen de nannies van 24NANNIES ook ingezet worden. Hierdoor wordt jouw strandfeest een dag om nooit te vergeten voor de kinderen, maar ook voor de ouders en andere gasten.

Een oppas of event personeel tijdens een zakelijk evenement in Den Haag

De nannies kunnen bovendien op de kinderen passen tijdens zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsfeest, congres, beurs of conferentie. Zo kunnen de oppassers op de kinderen letten, wanneer de ouders aan het werk zijn, of spelletjes met de kinderen doen tijdens een bedrijfsfeest of jubileum. Daarnaast is onze nannypool inzetbaar als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs.

Een nanny tijdens producties of opnames in Den Haag en Scheveningen

Heb je behoefte aan professionele kinderbegeleiding tijdens een televisieopname of andere shoot? Ook dan kan 24NANNIES je helpen. De nannies kunnen bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het voorbereiden van een rol. Daarnaast zorgt zij ervoor dat het kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Prijzen en contact

De prijzen variëren per dienst en aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het soort evenement, de duur van het evenement en de locatie. Na je aanvraag sturen we je een vrijblijvende offerte op maat.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]