Nanny Service Nederland

Nanny Service Nederland is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny’s en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Dat maakt de service flexibel, vertrouwd en bovendien zeer voordelig. Doordat wij werken volgens de richtlijnen van de GGD heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

De gekwalificeerde Nanny’s zorgen voor intensieve verzorging in een vertrouwde omgeving. De service van een kinderdagverblijf met het gemak van thuis. De Nanny’s zijn zeer gedegen opgeleid en krijgen door het jaar heen diverse pedagogische trainingen aangeboden.

Nanny Service Nederland biedt diverse services, afgestemd op de unieke behoeften van uw gezin. De Nanny‘s hebben als basistaak het verzorgen van de kinderen, maar deze service is uit te breiden naar luxere vormen waarbij ook huishoudelijke taken worden gedaan.

Naast de structurele opvang biedt Nanny Service Nederland ook opvang tijdens bijzondere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een trouwerij, (Internationaal) congres of personeelsfeest.

Bekijk gerust onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.
www.nannyservicenederland.nl