Les Petits Kinderopvang

Les Petits Kinderopvang: alles onder één dak!

Ben je op zoek naar hoogwaardige structurele/vaste kinderopvang, huiswerkbegeleiding, een leuke workshop, peuterdans of een fantastisch verjaardagsfeestje? Les Petits Kinderopvang biedt het allemaal!
Dagelijks vangen zij met plezier, enthousiasme en professionaliteit kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar. De mooie locaties met veel buitenruimte, zijn gelegen in een groene omgeving en gevestigd in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek, Heemstede en Overveen.

Les Petits biedt een All Inclusive opvang: flesvoeding, luiers, lunch tussen de middag, vervoer van school naar BSO en uitjes in de vakantie zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Daarnaast bieden zij veel extra’s.

Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten (flexibele) opvang, warm eten op de locaties en wordt er door de enthousiaste medewerkers een veelzijdig activiteitenaanbod geboden zoals sport & spel, beweegkriebels, peuterdans en de Ontdek!workshops.

Nog een reden om voor Les Petits te kiezen: ze laten u met foto’s en dagverslagen in de OuderApp dagelijks zien hoe jouw kind het bij hen heeft gehad. Ook heeft u via de App inzicht in de dagen die je bij hen nog tegoed hebt, want een gemiste dag kunt u tot 90 dagen later ruilen! Klik hier om te zien wat Les Petits zo speciaal maakt!