Oppas bij een evenement

Een oppas bij een evenement

Zoek je een oppas bij je verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijk of een ander evenement?

Een evenement oppas kan tijdens jouw event niet alleen op de kinderen passen, maar ze ook vermaken met verschillende spelletjes en activiteiten. Op deze manier beleven ook de kinderen een onvergetelijke dag.

24NANNIES zorgt voor een perfect verloop van jouw evenement. Jij laat ons weten om wat voor soort evenement en om hoeveel kinderen het gaat en wij zorgen voor een advies op maat. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen weten wij de perfecte begeleiding voor de aanwezige kinderen te vinden. Daarnaast werken we samen met kinderevenementenbureaus die voor alle mogelijke activiteiten kunnen zorgen (van knutseltafels en scrabble tot waterglijbanen). Dit maakt het altijd weer een relaxte dag voor de ouders en een ervaring om nooit te vergeten voor de kinderen.

Een oppas bij een evenement?

Dit wil zeggen: een oppas bij een bruiloft, bedrijfsfeest, conferentie, kinderfeest, festival, ceremonie, reünie etc. Maar ook: een oppas in hotels, bij horecagelegenheden, bij een beachclub of in het buitenland. Kortom, wij kunnen zorgen voor de perfecte kinderbegeleiding bij elke gelegenheid.