Een oppas bij een evenement of op locatie

Evenementoppas

Zoek je een oppas bij een verjaardag, bedrijfsfeest, conferentie, huwelijk of een ander evenement?

Een of meerdere oppasdames die tijdens jouw event op de kinderen passen en ze tevens vermaken met verschillende spelletjes en activiteiten? Dat kan met onze event nanny service! Op deze manier beleven ook de kinderen een onvergetelijke dag en kunnen de gasten ongestoord van het evenement genieten. Jij laat ons weten om wat voor soort evenement en om hoeveel kinderen het gaat en wij zorgen voor een advies en prijsvoorstel op maat. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen weten wij de perfecte begeleiding voor de aanwezige kinderen te vinden. Daarnaast werken we samen met kinderevenementenbureaus die voor alle mogelijke activiteiten kunnen zorgen (van uitgebreide knutseltafels en spellen zoals reuzemikado of een simpele scrabble tot waterglijbanen). Dit maakt het altijd weer een relaxte dag voor de ouders en een ervaring om nooit te vergeten voor de kinderen.

Oppas op locatie

Daarnaast verzorgt 24NANNIES oppas op locatie, dit houdt in dat wij voor gezinnen die tijdelijk in een hotel verblijven, op vakantie gaan of simpelweg niet in de buurt van huis zijn een oppas verzorgen. Wij werken via protocollen die ervoor zorgen dat het voor de kinderen en de ouders, maar ook voor de oppas zo veilig en comfortabel mogelijk verloopt. Heb je als gezin een logistiek onhandige dag en een helpende hand nodig met de kinderen? Of zou je een oppas mee willen vragen op vakantie? Vraag ons om de mogelijkheden. Onze nannies zijn ervaren met oppassen op locatie of met het vergezellen van gezinnen op vakantie. Zo heb je wanneer je dat wilt een helpende hand met de kinderen en daardoor meer rust en focus voor het gezin.

Een oppas bij een evenement?

Een oppas bij een bruiloft, bedrijfsfeest, conferentie, kinderfeest, festival, ceremonie, reünie etc. Maar ook: een oppas in hotels, bij horecagelegenheden, bij een beachclub of in het buitenland. Alles is mogelijk, bekijk onze video voor een sfeerbeeld!