Oppas bij een evenement

Een oppas bij een evenement

Zoek je oppas voor bij een evenement waar kinderen aanwezig zijn?

24NANNIES zorgt voor een perfect verloop van jouw evenement. Jij laat ons weten wat voor soort evenement het betreft en om hoe veel kinderen het gaat en wij zorgen voor een advies op maat. Met onze jarenlange ervaring in het verzorgen van evenementen weten wij de perfecte begeleiding voor de aanwezige kinderen te vinden. Daarnaast werken we samen met kinderevenementenbureaus die voor alle mogelijke activiteiten kunnen zorgen (van knutseltafels en scrabble tot waterglijbanen). Dit maakt het altijd weer een relaxte dag voor de ouders en een ervaring om nooit te vergeten voor de kinderen.

Een oppas op een evenement?

Dit wil zeggen: Oppas bij een bruiloft, bedrijfsfeest, conferentie, kinderfeest, festival, ceremonie, reünie. Maar ook: oppas in hotels, bij horecagelegenheden, bij een beachclub of in het buitenland. Kortom: bij elke gelegenheid waarbij kinderen aanwezig zijn.

Doe direct een aanvraag bij de 24NANNIES event planning.

Event agenda

Onze ervaren event nannies zorgen ervoor dat de kinderen zich tijdens het evenement vermaken op een veilige, creatieve en actieve manier. Bekijk onze nieuwspagina voor updates en onze event agenda voor openbare evenementen waar wij bij aanwezig zijn!

Heb je interesse in een vaste samenwerking met ons voor jouw evenementlocatie of horecagelegenheid? Kijk voor inspiratie op onze partnerpagina naar de voorbeelden van samenwerkingen en doe een aanvraag bij onze planners.