Oppas aan huis

Boek een oppas aan huis

24NANNIES biedt hoge kwaliteit oppas op elk mogelijk moment. Dat wil zeggen; wanneer jij je als klant hebt ingeschreven, kan je te allen tijde een beroep doen op een van onze gescreende en zeer ervaren nannies. Zo ontzorgen we gezinnen op elk mogelijk moment. Wil je graag een avond uit eten? Of moet je onverwachts werken of met spoed de deur uit voor werk? Of meldt je vaste oppas zich ziek? Dan biedt de flexibele oppas van 24NANNIES een uitkomst.

Hoe vraag ik een oppas aan?

Na het inschrijven geef je de oppasdata door aan onze planners, zij helpen je persoonlijk aan een nanny die komt oppassen voor een dag, dagdeel of aantal dagen bij jou aan huis. Zo kunnen de kinderen gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven. We houden er rekening mee dat we zo veel mogelijk met dezelfde oppas werken voor het gezin. Mocht de bekende oppas niet kunnen? Dan stellen we een nieuwe oppas voor!

Kennismaken met de oppas

Wanneer er genoeg tijd is voorafgaand aan de boeking, is kennismaken natuurlijk heel belangrijk. Dit mag uiteraard altijd! Wanneer het een last minute boeking betreft, kan je ervoor kiezen om de nanny een half uurtje eerder te laten komen voor de zekerheid. 

24NANNIES in heel Nederland!

Onze uitgebreid gescreende nannies staan te allen tijde klaar om drukke gezinnen te ontzorgen en zijn ook bereid hiervoor te reizen indien nodig. Ons flexibele en veelzijdige oppasnetwerk zorgt dat er voor elk moment een fijne en betrouwbare oppas beschikbaar is. Dit geldt voor zowel aan huis als op andere locaties. Al onze nannies werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. Onze oppasdames wonen verspreid door heel Nederland, met name rond de grotere steden, maar ook in verschillende omliggende dorpen. 

Naast onze nannies in Nederland hebben wij ook een oppasteam op het eiland Ibiza. Dit team bestaat uit gescreende en ervaren Nederlandse nannies die voor gezinnen die met vakantie gaan op Ibiza of daar wonen ook op flexibele en vaste basis oppasdiensten oppakken.

Boekingskosten & uurloon oppas

Wanneer je een oppas boekt, heb je twee verschillende kosten om rekening mee te houden:

  1. Het uurloon van de oppas

Het uurloon van de oppas hangt af van de taken, het aantal kinderen en van het soort aanvraag. Wij geven direct advies op maat en zetten daar de zoekopdracht mee uit.

  1. De boekingskosten per oppasdag

De boekingskosten per oppasdag zijn te betalen met onze Oppaskaarten. We hebben verschillende varianten waaruit je kunt kiezen, hiermee bepaal je zelf de hoogte van de boekingskosten.

Kijk voor het oppasloon en de prijzen van de oppaskaarten op de prijs pagina.

Inschrijven oppasservice

Ben jij per direct op zoek naar een fijne nanny die voor je kinderen kan zorgen? Schrijf je dan hier in. Nadat je het inschrijfgeld hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen indienen bij onze planners. Wij staan élke maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur voor je klaar om zo snel mogelijk een ideale oppas voor jouw gezin te vinden.

Kinderopvangtoeslag

Houd er rekening mee dat de kinderopvangtoeslag bij ons niet van toepassing is!

Bijzondere oppasdiensten

Wil je een oppas meenemen op vakantie? Oppas voor bij je bruiloft of verjaardagsfeest? Of een oppas die blijft slapen? Dit verzorgen wij ook! Neem contact met ons op via het contactformulier en wij maken een voorstel en een offerte op maat.