Oppas aan huis

Incidenteel / Last Minute

Onder een incidentele oppas verstaan wij een oppas die wordt aangevraagd voor een dag, dagdeel of aantal dagen. Ook kan de oppas ‘s nachts blijven indien gewenst. Het aanvragen kan ook last minute; een oppas kan zelfs binnen 24 uur nog worden aangevraagd.

Onze nannies staan te allen tijde klaar om drukke gezinnen te ontzorgen. De flexibele en veelzijdige oppasservice zorgt dat er voor elk moment een fijne en betrouwbare oppas beschikbaar is. Dit geldt voor zowel aan huis als op andere locaties. Al onze nannies werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis.

Voor ouders die graag via persoonlijk contact door een van onze planning medewerkers een geschikte nanny laten kiezen, staan wij élke dag tussen 09:00 en 18:00 klaar voor aanvragen. Wij zorgen dan voor een ideale oppas die bij de wensen van jullie gezin aansluit.

Vaste / Structurele Oppas

Vaste oppas nodig? De ideale match kan even duren…

Let op: Voor een vaste oppas kan er een wachtlijst zijn

Onder structurele of vaste oppas verstaan wij een oppas die op een vast moment per week bij een gezin aan huis komt oppassen. Indien je een oppasaanvraag hebt voor een langere periode / structurele periode, neem dan contact op met onze planners. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies op maat.

Wij willen voor de perfecte match zorgen met de allerleukste (vaak studerende) nannies, dus dit kan enige tijd duren. Maar geen zorgen, je betaalt alleen bemiddelingskosten wanneer er daadwerkelijk door jullie voor een perfecte oppas is gekozen + zodra zij stopt, stoppen de bemiddelingskosten uiteraard ook. Het uurloon van een vaste nanny varieert tussen de €8 en €12 per uur, dit is afhankelijk van de gezinssituatie en de taken die de nanny moet verrichten.

Duurt het te lang en wil je direct van oppas worden voorzien? Je kunt uiteraard altijd eerst gebruik maken van onze incidentele oppasservice voor de korte termijn en vervolgens overstappen op de vaste oppas zodra wij deze voor je hebben gevonden.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een aanvraag doen bij de 24NANNIES planning voor een oppas

Wij begrijpen dat niet elk kind hetzelfde is en zeker niet altijd geholpen is met een oppas die online is uitgezocht. Heb je een bijzondere of specifieke oppasaanvraag en spreek je toch liever iemand van onze afdeling planning die hier samen met jou naar kijkt? Wij zijn elke dag tussen 09:00 en 18:00h bereikbaar voor oppasaanvragen en maken graag de perfecte match voor jouw gezin.

 

mechteld

Vraag vrijblijvend opvoedingsadvies aan bij onze pedagoge

Ook wel eens in dubio over hoe je nu het beste met het gedrag van jouw kind omgaat? Of op zoek naar goed advies over het zelfvertrouwen van je kind? Onze getalenteerde pedagoge Mechteld helpt graag met advies op maat. Met haar achtergrond in pedagogiek zet zij zich in als opvoedingscoach die het als een uitdaging ziet om de band tussen jou en je kind te versterken. Met simpele, kleine trucs leert ze je hoe jij samen met je zoon of dochter het gewenste resultaat bereikt. In contact komen met Mechteld? Stel je vraag of kijk samen naar een passend traject.