Oppas aan huis

Flexibele oppas

Wil je graag een avond met je partner uit eten? Of moet je onverwachts werken? Dan biedt de flexibele oppas van 24NANNIES een uitkomst. Onder een flexibele of incidentele oppas verstaan wij een nanny die wordt aangevraagd voor een dag, dagdeel of aantal dagen en doorgaans bij jouw thuis komt oppassen. Zo kunnen de kinderen gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven. Ook kan de nanny ‘s nachts blijven indien gewenst. Het aanvragen kan ook last minute; een oppas kan zelfs binnen 24 uur voor je deur staan.

Onze uitgebreid gescreende nannies staan te allen tijde klaar om drukke gezinnen te ontzorgen. Onze flexibele en veelzijdige oppasservice zorgt dat er voor elk moment een fijne en betrouwbare oppas beschikbaar is. Dit geldt voor zowel aan huis als op andere locaties. Al onze nannies werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. Wil je graag weten in welke plaatsen onze service beschikbaar is? Kijk dan onderaan deze pagina.

Prijzen flexibele oppas 

Je betaalt bij 24NANNIES pas waneer wij een geschikte oppas voor jouw oppasaanvraag hebben gevonden. Ben je niet tevreden of lukt het ons onverhoopt toch niet om een nanny te vinden? Dan krijg je ook het inschrijfgeld terug.

Inschrijfgeld (eenmalig): €10

Uurloon nanny: minimaal €8 per uur

Oppaskaarten

Met de verschillende oppaskaarten kun je meerdere malen gebruikmaken van onze flexibele oppasservice. De oppaskaart is onbeperkt geldig en wordt voorafgaand aan de boekingen betaald. Koop je een 10x oppaskaart, dan betaal je voor de komende 10 boekingen €12,50 per boeking. Bij de 25x oppaskaart betaal je de komende 25 boekingen slechts €10 per boeking. Ideaal als je op regelmatige basis een incidentele en flexibele oppas nodig heb.

10x Oppaskaart: €125
25x Oppaskaart: €250
50x Oppaskaart: €450

 

Niet tevreden, inschrijfgeld terug!

Kinderopvangtoeslag is op onze diensten niet van toepassing.

Ben jij op zoek naar een fijne nanny die voor je kinderen kan zorgen? Schrijf je dan direct in. Nadat je het inschrijfgeld hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen indienen bij onze planners. Wij staan élke dag tussen 09:00 uur en 18:00 uur voor je klaar om zo snel mogelijk een ideale oppas voor jouw gezin te vinden.

Houd er rekening mee dat de kinderopvangtoeslag bij ons niet van toepassing is!

Vaste oppas

Ben je op zoek naar een vaste oppas die op vaste dagen in de week voor je kinderen zorgt? Wij zullen onze uiterste best doen om zo snel mogelijk een geschikte nanny voor je te vinden. Maar let op: voor een vaste oppas kan er een wachtlijst zijn.

Onder een structurele of vaste oppas verstaan wij een oppas die op een vast moment per week bij een gezin aan huis komt oppassen. Indien je een oppasaanvraag hebt voor een langere periode/structurele periode, schrijf je je eerst in via de site. Daarna neemt onze afdeling planning zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies op maat en gaan direct aan de slag om een vaste oppas voor je te vinden.

Prijzen vaste oppas 

Inschrijfgeld (eenmalig): €10

Bemiddelingskosten: nadat wij een vaste nanny voor je hebben gevonden en jullie kennis hebben gemaakt met de nanny, rekenen wij elke maand dat de nanny komt oppassen €50 aan bemiddelingskosten. Dit hangt wel af van het soort aanvraag dat je doet; het bedrag kan ook lager liggen. Het uurloon van een vaste nanny varieert tussen de €8 en €12 per uur. Dit is afhankelijk van de gezinssituatie en de taken die de nanny moet verrichten.

Niet tevreden, inschrijfgeld terug!

Kinderopvangtoeslag is op onze diensten niet van toepassing.

Wij willen voor de perfecte match zorgen met de allerleukste (vaak studerende) nannies, dus dit kan enige tijd duren. Maar geen zorgen, je betaalt alleen bemiddelingskosten wanneer er daadwerkelijk door jullie voor een perfecte oppas is gekozen en zodra zij stopt, stoppen de bemiddelingskosten uiteraard ook. Bovendien krijg je ook je inschrijfgeld terug in het geval wij geen geschikte oppas voor je kunnen vinden.

Duurt het te lang en wil je direct van oppas worden voorzien? Je kunt uiteraard altijd eerst gebruik maken van onze flexibele oppasservice voor de korte termijn en vervolgens overstappen op de vaste oppas zodra wij deze voor je hebben gevonden.

Neem contact op voor de mogelijkheden!