Oppas aan huis

Flexibele oppas

Wil je graag een avond uit eten? Of moet je onverwachts werken? Dan biedt de flexibele oppas van 24NANNIES een uitkomst. Onder een flexibele of incidentele oppas verstaan wij een nanny die wordt aangevraagd voor een dag, dagdeel of aantal dagen en doorgaans bij jouw thuis komt oppassen. Zo kunnen de kinderen gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven. Ook kan de nanny ‘s nachts blijven indien gewenst. Het aanvragen kan ook last minute; een oppas kan zelfs binnen 24 uur voor je deur staan.

Onze uitgebreid gescreende nannies staan te allen tijde klaar om drukke gezinnen te ontzorgen. Onze flexibele en veelzijdige oppasservice zorgt dat er voor elk moment een fijne en betrouwbare oppas beschikbaar is. Dit geldt voor zowel aan huis als op andere locaties. Al onze nannies werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. Wil je graag weten in welke plaatsen onze service beschikbaar is? Kijk dan onderaan deze pagina.

Met de verschillende oppaskaarten kun je meerdere malen gebruik maken van onze oppasservice. De oppaskaart is onbeperkt geldig en wordt voorafgaand aan de boekingen betaald. Kijk voor de prijzen op de prijs pagina.

Ben jij op zoek naar een fijne nanny die voor je kinderen kan zorgen? Schrijf je dan direct in. Nadat je het inschrijfgeld hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen indienen bij onze planners. Wij staan élke dag tussen 09:00 uur en 18:00 uur voor je klaar om zo snel mogelijk een ideale oppas voor jouw gezin te vinden.

Houd er rekening mee dat de kinderopvangtoeslag bij ons niet van toepassing is!