Oppaswerk: word oppas bij 24NANNIES!

Oppaswerk: nannies gezocht!

Ben jij op zoek naar leuk, flexibel en goed betaald oppaswerk? Dan ben jij bij 24NANNIES aan het juiste adres. Wij zijn momenteel op zoek naar veel nannies die oppaswerk kunnen verrichten in verschillende regio’s in het hele land. Zo zoeken wij oppassers in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en op vele andere plaatsen. Heb jij ervaring met oppassen en wil je graag wat extra verdienen? Meld je dan aan!

Oppaswerk bij 24NANNIES

Momenteel zijn wij vooral op zoek naar nannies die op vaste basis bij een gezin kunnen oppassen. Je past dan een aantal maanden achter elkaar op vaste dagen in de week op. Hierdoor leer je het gezin echt kennen en zien de kinderen iedere keer weer een vertrouwd gezicht. Daarnaast is het mogelijk om te werken tijdens diverse evenementen, zoals een huwelijk. Tijdens dit soort evenementen zul je zorgen voor een leuke tijd voor de kinderen en doe je spelletjes of andere activiteiten met ze. Ideaal oppaswerk dus! Om meer te weten te komen over de werkzaamheden die je kunt gaan verrichten, klik dan hier.

Wil je weten hoe andere nannies over het oppaswerk bij 24NANNIES denken? Kijk dan eens bij dit artikel: Waarom werken bij 24NANNIES écht heel leuk is.

Hoe word je een oppas?

Nadat je je hebt aangemeld om via 24NANNIES te gaan oppassen, bekijken we eerst je motivatie en C.V. Daarnaast zul je uitgebreid gescreend worden op ervaring en andere belangrijke punten en moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Als je aan alle wensen en eisen voldoet, mag je jezelf een echte 24NANNY noemen en kun je gaan oppassen. Wij bieden erg veel werk, dus je kunt zo veel en zo vaak oppassen als je zelf wilt.

Voordelen van oppaswerk via 24NANNIES

  • Je verdient doorgaans minimaal €10 per uur, maar vaak meer
  • Fijn en flexibel werk tijdens een tussenjaar
  • De ideale studentenbaan of bijbaan
  • Je kunt werken op veel leuke evenementen
  • Op evenementen kun je bovendien samenwerken met vrienden/vriendinnen
  • Wij bieden verschillende doorgroeimogelijkheden in de BSO, als gastouder of in de horeca
  • Als je via ons oppast, maak je onderdeel uit van een groot netwerk van nannies
  • Wij bieden heel veel werk

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan!