Oppas op locatie en professionele kinderbegeleiding in Eindhoven

Oppas op locatie en professionele kinderbegeleiding in Eindhoven

Heb je behoefte aan professionele kinderbegeleiding of een oppas op locatie in Eindhoven? Dan kan 24NANNIES je helpen. Onze gescreende en hoog opgeleide nannies kunnen kinderbegeleiding bij diverse events verzorgen, zoals bij een bedrijfsfeest, een beurs, een huwelijk of een productie.

Een oppas in Eindhoven bij particuliere evenementen

De nannies kunnen onder meer ingezet worden bij particuliere evenementen, zoals een huwelijk, een verjaardag of een ander feest. De nannies passen op de kinderen, zodat de ouders ongestoord van het feest kunnen genieten. Maar de oppassers kunnen ook leuke dingen met ze doen, zoals knutselen.

Ben je op vakantie in Eindhoven en omgeving en wil je met je partner een avond uit eten? Dan kan je een hoteloppas aanvragen. Deze nanny komt naar je accommodatie en past hier op je kids. Als je juist op reis gaat vanuit Eindhoven, kun je een vakantienanny aanvragen. Deze oppas helpt je tijdens je vakantie met de zorg voor de kinderen.

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen in Eindhoven

Daarnaast is het mogelijk om nannies in te zetten bij zakelijke evenementen, zoals een bedrijfsfeest, een jubileum, een beurs of een congres. De nannies kunnen bijvoorbeeld op de kinderen passen wanneer de ouders aan het werk zijn. Dit kan ideaal zijn voor buitenlandse ouders die met hun kinderen op zakenreis gaan. Verder kunnen de nannies leuke activiteiten verzorgen tijdens een feest.

Heb je een film- of televisieopname met kinderen en wil je graag dat de kinderen op een professionele manier begeleid worden? Dat kan ook! De nanny zorgt er te allen tijde voor dat het kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de opnames. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Hostessen in Eindhoven

De nannies kunnen daarnaast werkzaamheden verrichten als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs of congres. Ze kunnen klanten en geïnteresseerden ontvangen en informeren, maar door hun commerciële achtergrond ook producten verkopen.

Contact en prijzen

Neem contact op voor een vrijblijvend prijsvoorstel op maat. De prijzen variëren per aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het aantal nannies, de locatie en het soort evenement.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]