Oppas in Zeist gezocht?

Een oppas in Zeist via 24NANNIES

Zoek je een oppas in Zeist? 24NANNIES beschikt over een grote pool van gescreende en betrouwbare nannies die zeven dagen per week voor je klaar staan. Hierdoor is de zoektocht naar een geschikte oppas voor je kinderen verleden tijd. Dus nu kun je zonder moeite een avond uit met je partner of met een gerust hart naar je werk.

Een oppas in Zeist aanvragen

Hoe vraag je precies een oppas bij 24NANNIES aan? Heel simpel. Eerst schrijf je je online in en nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je een aanvraag bij ons indienen. Dit kan voor een oppas overdag of ’s avonds, door de week of in het weekend zijn. Bovendien kan de nanny ook bij je blijven slapen. Heb je binnen 24 uur een oppas nodig? Ook dat is in de meeste gevallen geen probleem. Je betaalt pas bij een succesvolle bemiddeling. Vinden wij geen oppas voor je? Dan betaal je uiteraard geen boekingskosten. Kijk hier voor de actuele prijzen.

Een vaste oppas in Zeist

Ook als je een oppas voor vaste dagen in de week zoekt, kun je een aanvraag bij ons indienen. We plaatsen je door de grote vraag echter wel op een wachtlijst, maar we proberen je zo snel mogelijk te helpen. In de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze flexibele oppassers.

Een oppas bij een evenement

24NANNIES zorgt bovendien voor leuke eventnannies, die ervoor zorgen dat jouw verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijk of jubileum ook voor kinderen super zal zijn. De event oppas let op je kinderen, maar doet ook spelletjes met ze. Ook kunnen wij diverse knutseltafels regelen, zodat de kinderen zich geen moment vervelen. Heb je interesse in een oppas bij een evenement? Neem dan contact met ons op!