Op zoek naar een oppas in Wassenaar?

Een oppas in Wassenaar via 24NANNIES

Ben jij op zoek naar een oppas in Wassenaar, maar heb je moeite om een geschikte nanny te vinden? Maak je geen zorgen! 24NANNIES kan je helpen bij het vinden van een ideale kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk van gescreende en betrouwbare nannies, die elke dag van de week voor je klaarstaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken als je met je partner uit eten wilt of moet werken.

Een vaste oppas in Wassenaar

Wij kunnen ook een vaste oppas in Wassenaar voor je vinden. Deze nanny zal voor een langere periode op vaste dagen in de week komen oppassen. Doordat er een grote vraag naar dit soort nannies is, plaatsen we je helaas wel op een wachtlijst. Maar onze planners doen elke dag hun best om een oppas voor je te vinden. 

Een event oppas in Wassenaar

Ook tijdens een verjaardag, borrel, barbecue, huwelijk of ander feest kan een nanny op je kinderen letten. Deze eventnanny kan daarnaast ook spelletjes met de kinderen gaan doen of met ze gaan knutselen. Meer informatie vind je op deze pagina. Heb je interesse in een event oppas? Neem dan contact met ons op!