Op zoek naar een oppas in Wassenaar?

Een oppas in Wassenaar via 24NANNIES

Ben jij op zoek naar een oppas in Wassenaar, maar heb je moeite om een geschikte nanny te vinden? Maak je geen zorgen! 24NANNIES kan je helpen bij het vinden van een ideale kandidaat. Wij beschikken over een groot netwerk van gescreende en betrouwbare nannies, die elke dag van de week voor je klaarstaan. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken als je met je partner uit eten wilt of moet werken.

Een oppas in Wassenaar aanvragen

Hoe vraag je een oppas bij 24NANNIES aan? Dat is heel simpel. Allereerst schrijf je je in via deze link. Nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je aanvragen indienen bij onze planners. Dit kan een aanvraag voor een avond, een nacht, een dag of een dagdeel zijn. Bovendien kunnen wij in de meeste gevallen een oppas binnen 24 uur voor je vinden. Je betaalt bemiddelingskosten als wij een geschikte nanny hebben gevonden. Lukt dit niet, dan ben je ons ook niks verschuldigd. De actuele prijzen vind je hier.

Een vaste oppas in Wassenaar

Wij kunnen ook een vaste oppas in Wassenaar voor je vinden. Deze nanny zal voor een langere periode op vaste dagen in de week komen oppassen. Doordat er een grote vraag naar dit soort nannies is, plaatsen we je helaas wel op een wachtlijst. Maar onze planners doen elke dag hun best om een oppas voor je te vinden. In de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze flexibele oppasservice.

Een event oppas in Wassenaar

Ook tijdens een verjaardag, borrel, barbecue, huwelijk of ander feest kan een nanny op je kinderen letten. Deze eventnanny kan daarnaast ook spelletjes met de kinderen gaan doen of met ze gaan knutselen. Meer informatie vind je op deze pagina. Heb je interesse in een event oppas? Neem dan contact met ons op!