Oppas in Vught gezocht?

Oppas in Vught

24NANNIES zorgt binnen de kortste keren voor een gemotiveerde en gescreende oppas in Vught. Wij beschikken over een groot netwerk van nannies, zodat jij nooit meer zonder een oppas hoeft te zitten. Dus wil je een avondje uit of een dagje shoppen? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Wij houden graag persoonlijk contact met het gezin en onze nannies, zodat wij weten wat er speelt en wat de wensen en eisen zijn.

Een oppas in Vught op vaste tijden in de week

Wil je graag een oppas in Vught die op vaste tijden in de week komt oppassen? Dat kan! We plaatsen je echter wel op een wachtlijst, maar proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Lukt het ons niet om een geschikte kandidaat te vinden? Dan ben je ons ook niks verschuldigd.

Kindvermaak tijdens een huwelijk of feestje

Om ook de kinderen een heerlijke tijd te bezorgen tijdens een bruiloft of verjaardag, kan je een of meerdere eventnannies aanvragen. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd geven wij je advies over het aantal oppassers. Zo voorkom je dat je te weinig of te veel nannies aanvraagt. Bovendien kunnen wij zorgen voor een knutseltafel, spelletjes en schmink. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!