Een oppas in Vijfhuizen gezocht?

Oppas in Vijfhuizen

Een oppas aan huis in Vijfhuizen vinden is dankzij 24NANNIES geen moeite meer. Door onze grote pool van gescreende nannies lukt het ons vrijwel altijd om een geschikte oppas aan jouw gezin te koppelen. Wij houden bovendien graag persoonlijk contact met jou, je gezin en de nanny. Op deze manier weten we wat er speelt en wat voor kwaliteiten je in een nanny zoekt.

Hoe werkt het?

Voordat wij een geschikte oppas in Vijfhuizen voor je gaan zoeken, schrijf je je bij ons in. Na het betalen van de eenmalige inschrijfkosten kun je aanvragen bij ons indienen. De nannies passen zowel ’s avonds als overdag en ’s nachts op je kinderen. Vaak lukt het ons om zelfs een oppas binnen 24 uur te vinden! Dus vanaf nu kun je zonder probleem spontaan uit eten. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina.

Een oppas bij je huwelijk of feestje in Vijfhuizen?

Daarnaast kan 24NANNIES zorgen voor een eventnanny die de kinderen tijdens een verjaardag, bruiloft of ander evenement kan vermaken en in de gaten kan houden. Zo hoef je niet meer naar je kinderen om te kijken, terwijl ze wel de tijd van hun leven hebben. Bovendien kunnen wij zorgen voor een knutsel- of spelletjestafel met schmink. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

Een vaste oppas in Vijfhuizen

Als je graag een vaste oppas in Vijfhuizen wilt die op bepaalde dagen van de week komt oppassen, plaatsen we je op een wachtlijst. We proberen je uiteraard zo snel mogelijk te helpen! Mocht dit niet lukken, dan ben je ons geen bemiddelingskosten verschuldigd. No cure, no pay dus! In de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze flexibele oppassers.