Op zoek naar een oppas in Utrecht?

Oppas Haarlem

Oppas in Utrecht

24NANNIES helpt je graag bij het vinden van een geschikte, betrouwbare en gescreende oppas in Utrecht en omgeving. Dankzij onze uitgebreide pool van nannies lukt het ons in de meeste gevallen om een geschikte kandidaat voor je te vinden. Dus vanaf nu is de zoektocht naar een oppas voor jouw kinderen verleden tijd!

Een flexibele oppas in Utrecht aanvragen

Hoe werkt het aanvragen van een oppas in Utrecht precies? Heel simpel. Eerst schrijf je je bij 24NANNIES in en betaal je de eenmalige inschrijfkosten. Daarna kan je onbeperkt oppasaanvragen bij ons indienen. Onze nannies passen zowel in het weekend, als door de week, zowel overdag als ’s avonds op. Het is bovendien mogelijk om een last-minute nanny aan te vragen. Deze oppas kan binnen 24 uur bij jou op de stoep staan.

Een vaste oppas in Utrecht

24NANNIES kan ook zorgen voor de bemiddeling van een vaste oppas, die op vaste dagen in de week voor een langere periode komt oppassen. Door de grote vraag naar vaste nannies plaatsen we je echter wel op een wachtlijst. We proberen je echter zo snel mogelijk te helpen en in de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze flexibele oppasservice. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Een nanny bij een evenement

Onze nannies kunnen ook tijdens jouw verjaardag, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest of ander evenement op de kinderen letten en ze vermaken. Zo hoef jij niet naar ze om te kijken en zullen ze zich uitstekend vermaken. Daarnaast kan 24NANNIES een knutseltafel verzorgen. Lijkt je dit wat? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op via het contactformulier.