Op zoek naar een oppas in Santpoort-Zuid?

Oppas Haarlem

Oppas in Santpoort-Zuid

Wil je graag een flexibele oppas aan huis in Santpoort-Zuid? 24NANNIES heeft een groot netwerk van gescreende en gemotiveerde nannies, zodat jij nooit meer zonder oppas hoeft te zitten. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te houden over de wensen en de eisen van het gezin, waardoor wij in de meeste gevallen binnen no time een oppas voor je hebben gevonden! Dit kan zelfs nog binnen 24 uur. Dus wil je spontaan met zijn tweeën op stap? Neem contact met ons op en wij zorgen dat je niet meer naar je kinderen hoeft om te kijken.

Een oppas tijdens je verjaardag of bruiloft in Santpoort-Zuid?

Ook tijdens een huwelijk, feestje of ander evenement kunnen wij zorgen voor nannies. Zij zullen de kinderen goed kunnen vermaken en bovendien op ze letten, zodat jij dat niet hoeft te doen. Bovendien leveren wij uitgebreide knutseltafels, spelletjes en schmink. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op!

Een vaste oppas in Santpoort-Zuid

Als je een oppas aanvraagt die op vaste tijden in de week op komt passen, plaatsen we je door de grote vraag op een wachtlijst. Maar wij doen er alles aan om zo snel mogelijk een goede match te vinden. Je betaalt pas als wij daadwerkelijk een oppas hebben gevonden.