Op zoek naar een oppas in Rotterdam?

Oppas in Rotterdam

24NANNIES kan voor een betrouwbare en flexibele oppas in Rotterdam zorgen. Door ons uitgebreide netwerk van nannies vinden wij in de meeste gevallen een geschikte kandidaat voor jouw kinderen. Dus of je nu een avond uit eten wilt of een dag moet werken, onze oppassers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor weten wij wat er binnen het gezin speelt en wat de specifieke wensen zijn en kunnen wij een goede oppas aan huis voor je vinden.

Een vaste oppas in Rotterdam

24NANNIES kan ook voor een vaste oppas in Rotterdam zorgen, die voor een langere tijd op vaste dagen in de week op komt passen. Je komt dan wel op een wachtlijst te staan, maar we proberen je uiteraard zo snel mogelijk van dienst te zijn. In de tussentijd kun je altijd een incidentele oppas aanvragen.

Een nanny tijdens een evenement

Wil je graag dat tijdens je huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement de kinderen vermaakt worden door onze nannies? Dat kan ook. Op deze manier hoef jij als ouder niet meer naar ze om te kijken. De eventoppas doet bijvoorbeeld spelletjes met ze en houdt ze tegelijkertijd in de gaten. Bovendien kunnen wij verschillende knutselspullen regelen. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op.