Op zoek naar een oppas in Rosmalen?

Oppas in Rosmalen

Via 24NANNIES vind je zonder moeite een oppas aan huis in Rosmalen. Door ons uitgebreide netwerk van nannies zorgen wij in de meeste gevallen voor een geschikte kandidaat. Bovendien vinden wij het belangrijk om regelmatig contact met het gezin en de nannies te hebben, zodat wij weten wat er speelt.

Een oppas in Rosmalen vinden

Hoe kun je via 24NANNIES een geschikte oppas vinden? Dat is heel makkelijk. Nadat je je hebt ingeschreven en de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je een aanvraag voor een oppas bij onze planners indienen. Zij proberen zo snel mogelijk een nanny voor je te vinden. Dit kan zelfs nog binnen 24 uur! Dus wil je onverwachts uit eten of een drankje drinken in de kroeg? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Je betaalt pas bemiddelingskosten na een succesvolle bemiddeling. Werp voor de actuele prijzen een blik op de prijspagina.

Een nanny tijdens je bruiloft of bedrijfsfeestje

Tijdens een feestje of ander evenement kunnen onze eventnannies ook voor een fijne tijd voor de kinderen zorgen, terwijl ze een oogje in het zeil houden. Zo hoef jij alleen nog maar bezig te zijn met de andere gasten. Wij kunnen bovendien een knutseltafel met spelletjes en schmink verzorgen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Een vaste oppas in Rosmalen nodig?

Als je graag een oppas wilt die op vaste dagen in de week voor je kinderen zorgt, plaatsen we je op een wachtlijst. Wij doen echter onze uiterste best om zo snel mogelijk een geschikte nanny voor je te vinden. Lukt dit niet? Dan hoef je ook geen bemiddelingskosten te betalen. Voordat we een vaste oppas hebben gevonden, kun je altijd een last minute of ad hoc oppas aanvragen.