Ben je op zoek naar een oppas in Overveen?

Oppas in Overveen

Ben jij op zoek naar een oppas aan huis in Overeen? 24NANNIES zorgt al meerdere jaren voor een gescreende oppas bij jou in de buurt! Onze betrouwbare en gemotiveerde nannies zorgen ervoor dat je je niet meer druk hoeft te maken over de zorg voor je kinderen. Bij 24NANNIES staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Op deze manier weten we wat de wensen van ouders, maar ook wat de kwaliteiten van onze oppassers zijn. Zo vinden we vrijwel altijd een geschikte nanny voor jou en je gezin.

Hoe werkt het?

Schrijf je bij ons in en dien daarna onbeperkt oppasaanvragen in. Je kunt een oppas in Overveen aanvragen voor elk moment van de dag, zowel door de week als in het weekend. Dus je wil je spontaan uit eten of gaat die afspraak voor werk toch door? Geen probleem, 24NANNIES zorgt dat er een oppas voor je klaar staat. Je betaalt per bemiddeling, dus je ziet niet vast aan een abonnement. En lukt het ons niet om een oppas te vinden? Dan hoef je geen bemiddelingskosten te betalen. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina.

Wil je een oppas aan huis op vaste tijden in de week?

Als je een vaste oppas in Overveen wilt die bijvoorbeeld iedere woensdag en vrijdag oppast, dan plaatsen we je op een wachtlijst. Onze nannies zijn erg flexibel, maar kunnen zich niet altijd voor langere tijd aan een gezin binden. Wij zullen echter onze uiterste best doen om toch een geschikte oppas voor je te vinden.

Wil je een oppas in Overveen bij een bruiloft, feestje of ander evenement?

Dat kan ook! Onze eventnannies kunnen je kinderen urenlang vermaken tijdens een evenement, zodat de ouders tijd voor elkaar hebben. Bovendien kunnen wij ook knutseltafels en andere activiteiten leveren, zodat ook je kinderen een heerlijke dag zullen hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op.