Op zoek naar een oppas in Oegstgeest?

Oppas in Oegstgeest

Wil je graag met je partner uit eten en heb je een oppas aan huis in Oegstgeest nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Door onze uitgebreide pool van gescreende nannies vinden wij in de meeste gevallen een oppas voor je. Zelfs nog binnen 24 uur! Omdat het om je kinderen gaat, vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met je te houden. Maar ook met de oppas zelf. Zo weten wij wat er speelt binnen een gezin en wat de kwaliteiten van de nanny zijn.

Heb je wat te vieren?

Tijdens een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeestje is het natuurlijk fijn als je je kinderen niet in de gaten hoeft te houden. Onze eventnannies kunnen ook tijdens dit soort evenementen zorgen voor het nodige kindvermaak, zodat ook zij de dag van hun leven hebben. Het is ook mogelijk om een knutsel- of spelletjestafel met schmink bij ons te bestellen. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!

Wil je een vaste oppas in Oegstgeest?

Je kunt bij 24NANNIES ook een aanvraag doen voor een oppas die op vaste tijden in de week komt oppassen. Wij plaatsen je dan op een wachtlijst en proberen zo snel mogelijk een ideale match te vinden. Als dit niet lukt, hoef je ook niks te betalen.