Oppas in Nieuw-Vennep gezocht?

Oppas in Nieuw-Vennep

Sinds 2017 zorgen wij voor een gescreende en gemotiveerde oppas bij jou aan huis in Nieuw-Vennep. Zo hoef jij nooit meer zonder oppas te zitten. Onze nannies staan elk moment van de dag voor je klaar, zowel door de week als in het weekend, ’s nachts als overdag. Bovendien kunnen wij zelfs binnen 24 uur een oppas voor je vinden! Dus vanaf nu kun je zonder problemen spontaan uit eten.

Een oppas in Nieuw-Vennep aanvragen

Na het inschrijven en betalen van de inschrijfkosten kun je onbeperkt een nanny bij ons aanvragen. Dit kan zeven dagen per week. Omdat wij graag persoonlijk contact met je houden, weten we wat er speelt binnen het gezin en wat jouw wensen zijn. Hierdoor vinden wij snel een geschikte kandidaat. Je betaalt pas na een succesvolle bemiddeling. Kijk hier voor de huidige prijzen. Bovendien krijg je je inschrijfgeld terug, mocht je niet tevreden zijn over onze diensten.

Een vaste oppas in Nieuw-Vennep nodig?

24NANNIES kan ook zorgen voor een oppas die op vaste tijden in de week komt oppassen. Door de grote vraag plaatsen we je echter wel op een wachtlijst. Wij zullen echter proberen om je zo snel mogelijk te koppelen aan een geschikte nanny. Lukt dit niet? Geen zorgen, je bent ons dan ook niks verschuldigd. In de tussentijd kun je altijd een last minute of incidentele oppas bij ons aanvragen.

Een eventnanny bij een bruiloft of jubileum

Ook bij een huwelijk of ander feest kunnen onze nannies de kinderen in de gaten houden en tegelijkertijd vermaken. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd bepalen wij hoeveel nannies je nodig hebt. Zo heb je altijd het juiste aantal. Wij kunnen bovendien zorgen voor knutselspullen, spelletjes en schmink. Neem bij interesse contact met ons op voor de mogelijkheden.

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError