Op zoek naar een oppas in Naarden?

Oppas in Naarden gezocht?

24NANNIES beschikt over een grote groep van flexibele, gescreende en betrouwbare nannies die 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar staan voor jou en je gezin. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over een oppas voor je kinderen. Wil je graag met je partner uit eten? Of gaat die vergadering op werk onverwachts door? Doe een aanvraag bij 24NANNIES en wij proberen je zo snel mogelijk van een oppas te voorzien.

Een oppas in Naarden aanvragen bij 24NANNIES

Hoe vraag je precies een oppas in Naarden bij ons aan? Dat is heel simpel. Eerst schrijf je je via deze link in en nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt voldaan, kun je een oppasaanvraag doen bij onze planners. Dit kan een aanvraag voor een hele dag, een dagdeel, een avond of een nacht zijn. Bovendien kunnen wij zelfs binnen 24 uur voor een nanny zorgen! Je betaalt pas bemiddelingskosten als wij daadwerkelijk een geschikte oppas voor je hebben gevonden. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina

Een vaste oppas in Naarden

Het is ook mogelijk om bij ons een vaste oppas aan te vragen. Deze nanny komt op vaste dagen in de week voor een langere periode bij je oppassen. Er is echter wel een grote vraag naar dit soort nannies, waardoor wij je op een wachtlijst plaatsen. We proberen echter zo snel mogelijk een goede kandidaat voor je te vinden. In de tussentijd toch behoefte aan een oppas? Maak dan gebruik van onze flexibele oppasservice.

Een event oppas in Naarden

24NANNIES kan ook een oppas verzorgen bij een verjaardag, jubileum, huwelijk of ander evenement. Hierdoor hoef je niet om te kijken naar de aanwezige kinderen en zullen zij ook de dag van hun leven hebben. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd geven wij advies over het aantal eventnannies, die niet alleen op de kinderen letten, maar ook spelletjes met ze kunnen doen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.