Op zoek naar een oppas in Naarden?

Oppas in Naarden gezocht?

24NANNIES beschikt over een grote groep van flexibele, gescreende en betrouwbare nannies die 24 uur per dag en zeven dagen per week klaar staan voor jou en je gezin. Hierdoor hoef je je nooit meer zorgen te maken over een oppas voor je kinderen. Wil je graag met je partner uit eten? Of gaat die vergadering op werk onverwachts door? Doe een aanvraag bij 24NANNIES en wij proberen je zo snel mogelijk van een oppas te voorzien. 

Een vaste oppas in Naarden

Het is ook mogelijk om bij ons een vaste oppas aan te vragen. Deze nanny komt op vaste dagen in de week voor een langere periode bij je oppassen. Er is echter wel een grote vraag naar dit soort nannies, waardoor wij je op een wachtlijst plaatsen. We proberen echter zo snel mogelijk een goede kandidaat voor je te vinden.

Een event oppas in Naarden

24NANNIES kan ook een oppas verzorgen bij een verjaardag, jubileum, huwelijk of ander evenement. Hierdoor hoef je niet om te kijken naar de aanwezige kinderen en zullen zij ook de dag van hun leven hebben. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd geven wij advies over het aantal eventnannies, die niet alleen op de kinderen letten, maar ook spelletjes met ze kunnen doen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.