Op zoek naar een oppas in Leiden?

Oppas in Leiden

Woon je in Leiden en zoek je naar een oppas die perfect past bij jouw gezin? Meld je aan bij 24NANNIES en laat de zoektocht naar een geschikte oppas voorgoed achter je. 24NANNIES is een oppasbemiddelingsbureau dat gezinnen aan huis voorziet van oppas en daarnaast oppas verzorgt voor grotere groepen kinderen bij evenementen.

Een oppas in Leiden aanvragen

Ben je op zoek naar een oppas voor een spontaan avondje uit? Kom je niet uit met je werkafspraken? Door je aan te melden en online de eenmalige inschrijfkosten te betalen, kun je onbeperkt oppasaanvragen indienen bij de planning. Onze nannies staan 7 dagen per week voor je klaar. Lukt het ons onverhoopt niet om een oppas te vinden? Dan hoef je uiteraard geen boekingskosten te betalen. Wil je eerst wat meer informatie over onze oppasservice? Meld je dan aan via het contactformulier op de contactpagina voor een persoonlijk intakegesprek met een van onze medewerkers.

Een vaste oppas in Leiden

24NANNIES kan ook voor een vaste oppas voor jouw gezin zorgen. Door de grote vraag kom je echter wel op een wachtlijst te staan. Dus wil je graag een nanny die op vaste tijden in de week op je kinderen past? Neem dan contact met ons op.

Oppas in Leiden bij een evenement

Naast de oppasservice aan huis zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van oppas voor kinderen bij evenementen. Dit houdt in: een oppas bij een huwelijksfeest, verjaardag, kinderfeest, ceremonie, zakelijk evenement, etc. Vul via het contactformulier in welk evenement het betreft en wij nemen contact met je op om advies uit te brengen over het aantal eventnannies en eventuele activiteiten.

Rondom Leiden zijn wij te vinden in: Oegstgeest