Een oppas in Laren via 24NANNIES

Zoek je een oppas in Laren?

Als je op zoek bent naar een gescreende oppas in Laren, Noord-Holland, dan ben je bij 24NANNIES aan het goede adres. Wij verzorgen al meerdere jaren een oppas aan huis in diverse regio’s en steden. Dit kan zowel over een flexibele oppas voor één avond gaan als een vaste oppas die voor een langere periode op je kinderen past. Op deze manier hoef je je nooit meer druk te maken over het vinden van een nanny.

Een vaste oppas in Laren

Het is ook mogelijk om bij ons een vaste oppas aan te vragen. Deze nanny komt voor een langere periode op vaste dagen in de week bij je oppassen. Er is echter wel een grote vraag naar dit soort nannies, waardoor we genoodzaakt zijn je op een wachtlijst te plaatsen. We doen echter elke dag onze best om een geschikte nanny voor je te vinden.

Een event oppas in Laren

Wil je graag dat de kinderen vermaakt worden tijdens je verjaardag, tuinfeestje, barbecue of housewarming? Vraag dan een event oppas bij ons aan. Een eventnanny let niet alleen op de kinderen, maar kan ook spelletjes met de kinderen doen of met ze gaan knutselen. Interesse? Neem een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op en wij proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.