Op zoek naar een oppas in Huizen?

Een oppas in Huizen

Ben jij op zoek naar een oppas in Huizen? Via 24NANNIES vraag je zonder moeite een gescreende, betrouwbare en flexibele nanny aan, die de zorg voor je kinderen tijdelijk uit handen neemt. Onze nannies staan zeven dagen per week dag en nacht voor je klaar. Hierdoor hoef je je nooit meer druk te maken over het vinden van een oppas en kun je een spontaan avondje uit of met je partner uit eten. Onze oppassers staan bovendien hele dagen voor je klaar, voor als je bijvoorbeeld een dag moet werken.

Een vaste oppas in Huizen

Het is bovendien mogelijk om bij ons een vaste oppas aan te vragen. Deze nanny komt voor een langere periode op vaste dagen in de week oppassen. Er is echter wel een grote vraag naar een vaste oppas, waardoor we je helaas op een wachtlijst moeten zetten. Maar wij proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn! 

Een nanny bij je evenement

Heb je iets te vieren en wil je graag dat de kinderen vermaakt worden? Dan is een event nanny echt iets voor jou. Deze nanny zorgt op je huwelijk, verjaardag, jubileum, housewarming of barbecue dat de kinderen in de gaten worden gehouden, maar zich ook uitstekend vermaken. Kijk voor meer informatie op deze pagina of stuur ons een bericht.