Op zoek naar een oppas in Hoofddorp?

Oppas in Hoofddorp

Voor een oppas aan huis in Hoofddorp ben je bij 24NANNIES aan het goede adres! Sinds 2017 zorgen wij voor een gescreende en betrouwbare nanny bij jou aan huis. Omdat het tenslotte om je kinderen gaat, houden wij graag persoonlijk contact met het gezin en de nanny. Zo weten we altijd wat er speelt en waar de kwaliteiten van de oppas liggen. Op deze manier lukt het ons vrijwel altijd om de ideale match te vinden.

Hoe vraag ik een oppas in Hoofddorp aan?

Je schrijft je bij ons in en na het betalen van de eenmalige inschrijfkosten (je zit dus niet vast aan een abonnement) kun je aanvragen indienen bij onze planners. Onze nannies staan elk moment van de week voor je klaar. Bovendien kunnen wij zelfs binnen 24 uur voor een oppas zorgen! Dus gaat je werkafspraak toch door of wil je spontaan gezellig met zijn tweeën uit eten? Wij zorgen ervoor dat het mogelijk is. Je betaalt pas bij een succesvolle bemiddeling. Kijk voor de prijzen op onze prijspagina.

Een oppas tijdens je verjaardag of bruiloft

24NANNIES heeft bovendien een grote pool met eventnannies die je kinderen tijdens een feest makkelijk urenlang kunnen vermaken. Wij leveren ook uitgebreide knutseltafels, schmink en verschillende spelletjes. Zo hoef je niet meer om te kijken naar je kinderen en houden onze nannies een oogje in het zeil. Interesse? Neem contact met ons op!

Wil je een vaste oppas in Hoofddorp?

Dan plaatsen we je op een wachtlijst, maar we doen onze uiterste best om zo snel mogelijk een geschikte oppas te vinden. Je hoeft uiteraard niks te betalen als het niet lukt. Je kunt bovendien altijd gebruik maken van onze incidentele of last-minute oppasservice totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.