Op zoek naar een oppas in Hilversum?

Een oppas in Hilversum via 24NANNIES

Ben jij op zoek naar een oppas in Hilversum? Via 24NANNIES vind je zonder moeite een betrouwbare en gescreende nanny die bij jou thuis op je kinderen komt passen. De nannies van 24NANNIES staan zeven dagen per week voor je klaar en kunnen zowel overdag als ’s nachts, door de week als in het weekend oppassen. Door de grote pool van oppassers vinden wij vrijwel altijd een geschikte nanny voor je.

Een vaste oppas in Hilversum

Wil je graag een oppas in Hilversum die op vaste dagen in de week voor een langere periode komt oppassen? Ook die nanny kan je bij 24NANNIES aanvragen. Door de grote vraag naar vaste nannies moeten we je wel op een wachtlijst plaatsen. Wij zijn echter elke dag bezig om een geschikte kandidaat voor je te vinden. 

Heb je iets te vieren?

Onze eventnannies kunnen ook op jouw feestje, huwelijk, bedrijfsfeest of ander evenement voor de kinderen zorgen. Ze letten niet alleen op ze, terwijl de ouders gezellig een drankje drinken, maar doen ook spelletjes met ze of gaan met ze knutselen. Bovendien kunnen wij zorgen voor een uitgebreide knutseltafel. Kijk voor meer informatie op deze pagina. Wil je graag een event oppas aanvragen? Neem dan contact met ons op.