Een oppas in Het Gooi via 24NANNIES

Een oppas in Het Gooi via 24NANNIES

Zoek jij een oppas in Het Gooi? 24NANNIES beschikt over een grote pool van gescreende, betrouwbare en flexibele nannies die de zorg voor je kinderen tijdelijk uit handen kunnen nemen. Ideaal als je een avondje uit wilt met je partner, een etentje bij vrienden hebt of onverwachts moet werken.

Een oppas in Het Gooi aanvragen

Het aanvragen van een oppas in Het Gooi is erg simpel. Schrijf je in via deze link en nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen bij onze planners indienen. Je betaalt pas bemiddelingskosten wanneer wij daadwerkelijk een oppas voor je hebben gevonden. Dus no cure, no pay! Bovendien storten wij het inschrijfgeld terug, mocht je niet tevreden zijn met onze dienstverlening. Heb je binnen 24 uur een oppas nodig? Ook daar kunnen wij in de meeste gevallen voor zorgen. Je vindt de actuele prijzen hier.

Een vaste oppas in Het Gooi

24NANNIES kan ook voorzien in een vaste oppas die op vaste dagen in de week voor een langere periode op komt passen. Doordat er veel vraag is naar dit soort nannies, plaatsen we je helaas wel op een wachtlijst. We doen echter iedere dag onze best om een geschikte nanny voor je te vinden. Tot die tijd kun je altijd gebruikmaken van onze incidentele/flexibele oppasservice.

Een event oppas tijdens je verjaardag of ander evenement

Wil je graag een of meerdere nannies tijdens je verjaardag, huwelijk, tuinfeestje, jubileum, bedrijfsfeest of ander evenement? Ook daar kunnen wij voor zorgen! De oppas let op de kinderen, maar kan ook met ze gaan knutselen of spelletjes met ze doen. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact met ons op!

In Het Gooi kunnen wij in de volgende plaatsen voor een oppas zorgen:

Hilversum
Naarden
Bussum
Laren
Blaricum
Huizen

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError