Oppas in Heemstede gezocht?

Ben jij op zoek naar een oppas in Heemstede?

Woon je in Heemstede en wil je geen tijd meer kwijt zijn aan het vinden van een geschikte oppas? Dat komt goed uit! 24NANNIES heeft veel gezinnen de laatste vijf jaar uit de brand geholpen door een gescreende en gemotiveerde oppas te vinden. Dit kan zelfs nog binnen 24 uur! Dus wil je vanavond toch lekker eten op het strand of een avondje uit in Haarlem, vraag dan een nanny bij ons aan en in de meeste gevallen staat ze binnen no time voor je deur.

Een vaste oppas in Heemstede

Wil je graag een vaste oppas die op bepaalde dagen van de week voor langere tijd komt oppassen? Dan plaatsen we je op een wachtlijst en proberen we je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Je betaalt alleen als we daadwerkelijk een oppas hebben gevonden. Voor die tijd kun je altijd gebruikmaken van onze ad hoc of last minute oppasservice.

Kinderen bij je bruiloft of verjaardag

24NANNIES kan tijdens je huwelijk of feestje bovendien zorgen dat de kinderen vermaakt zullen worden. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd adviseren wij over het aantal eventnannies. Zo weet je zeker dat je niet te veel, maar ook niet te weinig nannies hebt. Verder is het mogelijk om bij ons een uitgebreide knutsel- of spelletjestafel met schmink te bestellen. Interesse? Neem contact met ons op!