Ben jij op zoek naar een oppas in Groningen?

Oppas Haarlem

Een oppas in Groningen via 24NANNIES

Ben jij op zoek naar een fijne oppas in Groningen (stad), die op jouw kinderen kan passen? Dan kan 24NANNIES jou zeker helpen! Wij hebben een groot netwerk van gescreende nannies die tijdelijk voor jouw kinderen kunnen zorgen. Onze oppassers staan zeven dagen per week voor je klaar, zowel ’s avonds als overdag. Dus of je nou een avond uit eten wil of een dag moet werken, bij 24NANNIES ben je aan het juiste adres.

Hoe vraag je een oppas in Groningen aan?

Om een aanvraag te kunnen doen bij onze planners, schrijf je je eerst in via deze link. Na het betalen van de eenmalige bemiddelingskosten en het invullen van je gegevens, gaan we direct voor je aan de slag. We kunnen in de meeste gevallen zelfs binnen 24 uur een geschikte oppas voor je vinden! Na het vinden van een oppas voor je, betaal je bemiddelingskosten. Voor de actuele prijzen kun je kijken op deze pagina. Naast de bemiddelingskosten betaal je natuurlijk ook nog een afgesproken uurloon aan de nanny. Dit komen we samen overeen en hangt onder meer af van het aantal kinderen, de locatie en de tijd.

Let op! Kinderopvangtoeslag is op onze diensten niet van toepassing. Onze nannies werken volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis.

Een oppas in Groningen aan huis of bij een evenement?

Je kunt niet alleen een oppas aan huis aanvragen, maar bijvoorbeeld ook bij een bedrijfsfeest, een huwelijk, een barbecue of een verjaardag. Deze event nannies zullen de kinderen een fantastische tijd bezorgen, terwijl ze ook een oogje in het zeil houden. Ze kunnen bijvoorbeeld spelletjes met de kinderen gaan doen of samen gaan knutselen. Afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen en het aantal baby’s brengen wij een advies uit over het aantal event nannies dat je waarschijnlijk nodig zult hebben. Heb je interesse in een evenementen oppas? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op!