Op zoek naar een oppas in Eindhoven?

Een oppas in Eindhoven via 24NANNIES

Zoek jij een oppas in Eindhoven? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk van gescreende en betrouwbare nannies, die op elk moment van de week voor je klaar staan. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken of er iemand op je kinderen kan passen. Vanaf nu ga je met een gerust hart uit eten met je partner of kun je makkelijk naar een onverwachtse afspraak op werk.

Een vaste oppas in Eindhoven

Ook een oppas die op vaste dagen in de week voor een langere periode bij je komt oppassen, kun je bij 24NANNIES aanvragen. Door de grote vraag, plaatsen we je wel op een wachtlijst. Onze planners doen echter hun uiterste best om zo snel mogelijk een geschikte vaste oppas voor je te vinden. In de tussentijd ook behoefte aan een oppas? Dan kun je altijd een incidentele of flexibele nanny aanvragen.

Een oppas bij een verjaardag of ander evenement

Ook bij een verjaardag, huwelijk, corporate event, jubileum of ander evenement kunnen onze nannies op de kinderen letten en ze daarnaast vermaken. Hierdoor hoeven de ouders niet naar de kinderen om te kijken en zullen ook de kids een fantastische tijd hebben. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact met ons op!