Op zoek naar een oppas in Diemen?

Oppas in Diemen gezocht?

Heb je moeite om voor je kinderen een geschikte oppas in Diemen te vinden? Dat hoeft nu niet meer! 24NANNIES is al meerdere jaren actief in de regio Amsterdam en zorgt voor de leukste oppas aan huis. Onze nannies zijn uitgebreid gescreend en wonen vaak in de buurt, waardoor zelfs een aanvraag op het laatste moment geen probleem is.

24NANNIES vindt het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met het gezin en de nannies, omdat het tenslotte over de zorg van je kinderen gaat. Doordat we weten wat er speelt binnen het gezin en wat de kwaliteiten van de oppas zijn, lukt het ons in de meeste gevallen om snel een ideale match te vinden.

Wil je een oppas in Diemen op vaste tijden in de week?

Dat kan ook! Wij plaatsen je echter wel op een wachtlijst, door de grote vraag naar nannies die vast kunnen oppassen in Diemen. Je betaalt pas wanneer wij een geschikte oppas hebben gevonden.

Kindervermaak tijdens je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeestje?

Onze nannies kunnen kinderen ook urenlang vermaken tijdens een huwelijk of ander evenement. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd bepalen wij hoeveel eventnannies er nodig zijn om alle kinderen te vermaken en in de gaten te houden. Bovendien kunnen wij zorgen voor een knutsel- of spelletjestafel en schmink. Interesse? Neem contact met ons op!