Op zoek naar een oppas in Den Haag?

Oppas Haarlem

Ben jij op zoek naar een oppas in Den Haag?

24NANNIES heeft een groot netwerk van gescreende en betrouwbare nannies, die tijdelijk voor je kinderen kunnen zorgen. Onze nannies staan alle dagen van de week voor je klaar. Dus of je nu een avond uit wilt, gezellig met vriendinnen of vrienden wilt eten of onverwacht moet werken, er staat altijd een 24Nanny klaar om op je kinderen te passen.

Een vaste oppas in Den Haag

24NANNIES bemiddelt ook tussen gezinnen en nannies voor een aanvraag op vaste basis. Hierbij komt de nanny voor een langere periode op vaste dagen in de week oppassen, waardoor je voor langere tijd verzekerd bent van dezelfde nanny. Door de grote vraag zijn wij echter wel genoodzaakt je op een wachtlijst te plaatsen. Onze planners doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. Wil je in de tussentijd ook een oppas voor je kinderen? Dan kun je altijd een flexibele nanny aanvragen.

Een oppas bij een evenement

Wil je graag dat je verjaardag, borrel, tuinfeest of barbecue ook voor de kinderen fantastisch wordt? Dan kun je een event oppas bij ons aanvragen. Deze event nanny zal de kinderen schminken of spelletjes met ze gaan doen, terwijl ze ook een oogje in het zeil houdt. Hierdoor hebben de kinderen een fijne tijd en hoeven de ouders niet op ze te letten. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.