Op zoek naar een oppas in Den Bosch?

Oppas Haarlem

Professionele kinderbegeleiding en oppas op locatie in Den Bosch

Ben je op zoek naar een oppas op locatie of kinderbegeleiding bij een evenement in Den Bosch? Dan kan 24NANNIES je helpen. Onze pool van betrouwbare en ervaren nannies helpt particulieren en bedrijven bij verschillende soorten events, zoals een congres, beurs, verjaardag of huwelijk.

Kinderbegeleiding bij particuliere evenementen

24NANNIES verzorgt een oppas op locatie bij verschillende particuliere evenementen, zoals een jubileum, verjaardag, huwelijk of familieweekend. De nannies passen op de kinderen, maar kunnen ook leuke dingen met ze gaan doen. Daarnaast is het mogelijk om een nanny in een hotel of andere accommodatie aan te vragen, wanneer je voor vakantie of zaken in Den Bosch bent.

Reis je vanuit Den Bosch of de luchthaven Eindhoven me je kinderen naar het buitenland en kan je wat extra hulp gebruiken? Dan is een vakantiennanny echt wat voor jou. Zij biedt extra ondersteuning voor je gezin tijdens een vakantie of andere reis.

Kinderbegeleiding bij zakelijke evenementen in Den Bosch

24NANNIES kan bij diverse soorten zakelijke evenementen in Den Bosch voor de perfecte kinderbegeleiding zorgen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de begeleiding van activiteiten bij een bedrijfsfeest of om het oppassen tijdens een conferentie. Dit is ideaal als buitenlandse klanten of werknemers met hun gezin op zakenreis gaan.

Daarnaast is het mogelijk om professionele kinderbegeleiding aan te vragen tijdens een filmopname of fotoshoot. De nanny begeleidt de kinderen op de set en zorgt ervoor dat ze zich helemaal op hun gemak voelen.

Hostessen in Den Bosch

Bovendien kunnen de nannies ingezet worden als hostess, bijvoorbeeld tijdens een beurs of conferentie. De hostessen kunnen klanten informeren, maar ook producten verkopen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Prijzen en contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. De prijzen variëren per aanvraag en zijn onder meer afhankelijk van het aantal nannies, de duur van de oppasdienst en de locatie.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]