Op zoek naar een oppas in Den Bosch?

Oppas Haarlem

Oppas gezocht in Den Bosch?

Zoek je een oppas in Den Bosch en omgeving?  24NANNIES is een zeer flexibele oppasservice waarbij je diverse oppasaanvragen kan doen. Wij hebben een zeer groot netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende oppas dames die veel beschikbaar zijn om op te passen. Zowel voor oppasdiensten aan huis als bij evenementen staan onze oppassers klaar.

Een oppas in Den Bosch aanvragen

Hoe vraag je een oppas in Den Bosch aan? Heel simpel! Door je in te schrijven en de eenmalige inschrijfkosten te betalen via de site, maak je een account aan. Na het aanmaken van een account, kun je onbeperkt aanvragen indienen bij onze planning. Ook kunnen wij in de meeste gevallen zelfs last minute een oppas voor je vinden!

Voor zowel vaste oppas als incidentele (ad hoc) oppas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn naast het oppassen aan huis gespecialiseerd in het begeleiden en entertainen van grote groepen kinderen tijdens evenementen als: bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes en andere partijen.

Meer informatie? Kijk op de website en meld je aan, of bericht ons voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier.
Rondom Den Bosch zijn wij te vinden in: Boxtel, Vught & Rosmalen