Op zoek naar een oppas in Den Bosch?

Oppas Haarlem

Oppas gezocht in Den Bosch?

Zoek je een oppas in Den Bosch en omgeving?  24NANNIES is een zeer flexibele oppasservice waarbij je 7 dagen per week, 24 uur per dag oppas aanvragen kan doen. Wij hebben een zeer groot netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende oppas dames die veel beschikbaar zijn om op te passen. Zowel voor oppasdiensten aan huis als bij evenementen staan onze oppasjes klaar.

Een oppas in Den Bosch aanvragen

Hoe vraag je een oppas in Den Bosch aan? Heel simpel! Door je aan te melden en de eenmalige aanmeldkosten te betalen via de site, maak je een account aan. Na het aanmaken van een account, kun je onbeperkt aanvragen indienen bij onze planning. Dit kan zeven dagen per week. Ook kunnen wij in de meeste gevallen zelfs last minute een oppas voor je vinden!

Voor zowel vaste oppas als incidentele (ad hoc) oppas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn naast het oppassen aan huis gespecialiseerd in het begeleiden en entertainen van grote groepen kinderen tijdens evenementen als: bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes en andere partijen.

Meer informatie? Kijk op de website en meld je aan, of bericht ons voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier.
Rondom Den Bosch zijn wij te vinden in: Boxtel, Vught & Rosmalen

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError