Een oppas in De Bilt aanvragen bij 24NANNIES

Zoek jij een oppas in De Bilt?

Dan ben je bij 24NANNIES aan het goede adres. Al meer dan vijf jaar voorzien wij gezinnen van een gescreende, betrouwbare en flexibele oppas aan huis. Sinds kort kunnen wij ook zorgen voor een oppas in De Bilt. Onze nannies staat zeven dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Dus wil je graag een avondje uit? Of moet je onverwachts vergaderen? Schrijf je dan nu in en doe een aanvraag bij onze planners!

Een oppas in De Bilt aanvragen

Nadat je je hebt ingeschreven en de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen bij ons indienen. Wij kunnen zelfs een oppas binnen 24 uur regelen! Je betaalt pas bemiddelingskosten bij een succesvolle bemiddeling. Dus no cure, no pay! Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina.

Een vaste oppas in De Bilt

Ben je juist op zoek naar een nanny die op vaste dagen in de week op je kinderen past? Ook daar bemiddelen wij in. Door de grote vraag moeten we je helaas wel op een wachtlijst plaatsen. Wij doen echter onze uiterste best om zo snel mogelijk een geschikte kandidaat voor je te vinden. In de tussentijd kun je bovendien altijd gebruikmaken van onze flexibele nannies.

Nannies bij een evenement

24NANNIES kan bovendien zorgen voor een geschikte oppas bij een verjaardag, jubileum, huwelijk, bedrijfsfeest of ander evenement. Dit is ideaal als je de zorg voor de kinderen uit handen wilt geven en bovendien wilt dat ook de kinderen een fantastische tijd hebben. De nanny let niet alleen op ze, maar doet ook spelletjes of gaat knutselen. Heb je interesse in een event oppas? Neem dan contact met ons op.