Op zoek naar een oppas in Bussum?

Oppas Haarlem

Een oppas in Bussum via 24NANNIES

Heb je behoefte aan een oppas in Bussum? 24NANNIES helpt gezinnen al meerdere jaren met het vinden van een betrouwbare en gescreende oppas aan huis. Onze nannies kunnen je op elke dag van de week en elk moment van de dag helpen met de zorg voor je kinderen. Wil je graag een avond uit met vriend(in) of heb je een drukke dag op werk? Als je ingeschreven staat bij 24NANNIES hoef je je nooit meer druk te maken over het vinden van een oppas.

Een oppas in Bussum aanvragen

Als je een oppas via 24NANNIES wilt aanvragen, schrijf je je eerst in via de website. Nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je onbeperkt aanvragen doen bij onze afdeling planning. Dit kan voor een dagdeel zijn, een hele dag, een avond of een nacht. Ook kunnen wij in veel gevallen zelfs voor een nanny binnen 24 uur zorgen. Je betaalt pas bemiddelingskosten als wij een geschikte oppas voor je hebben gevonden. De actuele prijzen vind je op deze pagina

Een vaste oppas in Bussum

Bovendien kunnen wij een vaste oppas voor je proberen te vinden. Deze oppas komt op vaste dagen in de week op je kinderen passen. Door de grote vraag naar dit soort nannies zijn wij wel genoodzaakt je op een wachtlijst te plaatsen. Wij zullen echter elke dag ons best doen om een geschikte kandidaat voor je te vinden. In de tussentijd kun je altijd een flexibele oppas aanvragen.

Een event oppas

24NANNIES bemiddelt daarnaast in een eventoppas, die ervoor zorgt dat de kinderen zich tijdens een verjaardag, tuinfeestje, huwelijk of ander evenement erg goed vermaken. Zij doet spelletjes met ze of gaat met ze knutselen, terwijl ze uiteraard ook een oogje in het zeil houdt. Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact met ons op.