Op zoek naar een oppas in Breukelen?

Een oppas in Breukelen

Zoek jij een betrouwbare en lieve oppas in Breukelen? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Door ons grote netwerk van gescreende nannies kunnen wij je vaak helpen bij het vinden van een geschikte oppas aan huis. Onze nannies staan op elk moment van de week voor je klaar, dus vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van een oppas.

Een oppas in Breukelen aanvragen

Hoe vraag je een oppas bij ons aan? De eerste stap is om je online in te schrijven. Nadat je de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je een aanvraag bij onze afdeling planning doen. Zij proberen vervolgens zo snel mogelijk een geschikte nanny voor je te vinden. Als het nodig is, vinden wij vaak zelfs een oppas binnen 24 uur! Na een succesvolle bemiddeling ben je ons bemiddelingskosten verschuldigd. Vinden wij geen geschikte oppas voor je, dan hoef je ook niks te betalen. Bovendien krijg je je inschrijfgeld terug als je niet tevreden bent met onze dienstverlening. De actuele prijzen vind je hier.

Een vaste oppas in Breukelen

Onze nannies kunnen ook op vaste dagen in de week voor een langere periode komen oppassen. Er is wel een grote vraag naar dit soort oppassers, waardoor wij helaas genoodzaakt zijn je op een wachtlijst te zetten. Onze planners proberen je echter zo snel mogelijk van dienst te zijn. Totdat we een geschikte oppas hebben gevonden, kan je altijd gebruikmaken van onze flexibele nannies.

Een event oppas in Breukelen

Ook tijdens een verjaardag, barbecue, housewarming, bedrijfsborrel of ander evenement kunnen onze nannies worden ingezet om op de kinderen te passen en ze te vermaken. Hierdoor hoef je niet meer naar ze om te kijken, terwijl ze wel de tijd van hun leven hebben. Meer informatie over een eventnanny vind je op deze pagina. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError