Op zoek naar een oppas in Boxtel?

Ben jij op zoek naar een oppas in Boxtel?

Zoek je een betrouwbare oppas aan huis in Boxtel? Dat komt goed uit! 24NANNIES zorgt al meerdere jaren voor een gescreende en gemotiveerde nanny bij vele gezinnen. Dus wil je gezellig samen uit eten of moet je toch onverwachts werken? Geen probleem! Door ons grote netwerk van nannies vinden wij vrijwel in alle gevallen een geschikte oppas voor jouw kinderen. En dit zelfs nog binnen 24 uur! Bovendien houden wij graag persoonlijk contact, zodat we altijd weten wat de wensen en eisen zijn.

Een vaste oppas in Boxtel nodig?

Wij kunnen ook voor de bemiddeling zorgen van een oppas die op vaste tijden in de week komt oppassen. Door de grote vraag plaatsen we je echter wel op een wachtlijst. Maar geen zorgen! Je hoeft pas bemiddelingskosten te betalen als wij een geschikte kandidaat voor je hebben gevonden. Lukt dit niet? Dan ben je ons ook niks verschuldigd.

Een nanny bij een huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeestje

Ook tijdens een feestje of een evenement is het erg fijn om een nanny te hebben die op je kinderen let. Zo hoef je daar niet meer naar om te kijken. Onze eventnannies zullen je kinderen urenlang vermaken, terwijl jij je bezig kunt houden met de andere gasten. Bovendien kunnen wij een knutsel- of spelletjestafel met schmink leveren. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!