Op zoek naar een oppas in Bloemendaal?

Ben jij op zoek naar een oppas in Bloemendaal?

24NANNIES regelt al drie jaar een oppas aan huis bij gezinnen in Bloemendaal. Deze nannies zijn uitgebreid gescreend en staan op elk moment van de week voor je klaar. Wij vinden het erg belangrijk dat we persoonlijk contact houden, zowel met de ouders als de oppas. Hierdoor weten we wat er speelt in een gezin en waar de kwaliteiten van de oppas liggen, zodat we gemakkelijk de ideale match kunnen vinden. Ook kunnen we specifieke oppasverzoeken regelen, zodat je in Bloemendaal nooit meer een fijne oppas mist.

Hoe vraag je een oppas aan bij 24NANNIES?

De eerste stap is om je als gezin bij ons in te schrijven. Na betaling van de eenmalige inschrijfkosten kun je onbeperkt oppasaanvragen indienen. Dit kan zeven dagen per week. Bovendien kunnen wij meestal zonder moeite op het laatste moment een nanny voor je regelen. Dus wil je spontaan uit eten met je partner? Geen probleem. Stuur ons een bericht en wij zorgen bijna altijd dat deze last-minute oppas binnen no time voor je deur in Bloemendaal staat.

Wil je graag een nanny voor een langere periode?

Als je op zoek bent naar een oppas die op vaste tijden in de week voor een langere periode oppast, kunnen wij je ook helpen. Door de vele verzoeken plaatsen we je echter wel op een wachtlijst. Je betaalt pas, zodra wij een geschikte oppas gevonden hebben. Lukt dit niet? Dan ben je ons ook niks verschuldigd.

Een oppas in Bloemendaal tijdens je huwelijk, verjaardag of jubileum

Ook tijdens je bruiloft of verjaardag kunnen wij zorgen dat de kinderen door een van onze nannies vermaakt worden. Wij geven je advies over de hoeveelheid nannies (dit hangt af van zowel het aantal kinderen als hun leeftijd) en zorgen voor de ideale match. Neem bij interesse contact met ons op.