Op zoek naar een oppas in Bentveld?

Op zoek naar een oppas in Bentveld?

Wil je graag een oppas in Bentveld bij jou aan huis? Dan ben je bij 24NANNIES aan het goede adres. Wij kunnen binnen de kortste keren voor een gemotiveerde en gescreende nanny zorgen die de zorg voor je kinderen uit handen neemt. Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact met het gezin en de nannies te hebben, zodat wij altijd weten wat er speelt en in de meeste gevallen de ideale match kunnen vinden.

Een oppas in Bentveld aanvragen bij 24NANNIES

Hoe vraag je een oppas aan? Allereerst schrijf je je bij ons in en na een intake en het betalen van het eenmalige inschrijfgeld kun je beginnen! Je kunt zeven dagen per week aanvragen indienen bij onze planners, die hun uiterste best doen om jou zo snel mogelijk te voorzien van een oppas. Dit lukt vaak zelfs nog binnen 24 uur! Dus wil je spontaan uit eten op het strand of een avondje uit in Haarlem? Laat het ons weten en wij zullen het regelen. Mochten we onverhoopt geen geschikte oppas voor je vinden, dan storten we het inschrijfgeld terug.

Een vaste oppas in Bentveld 

Wil je graag dat een van onze nannies op vaste tijden in de week komt oppassen? Dat kan uiteraard ook. Wij plaatsen je dan wel op een wachtlijst, maar zullen proberen je zo snel mogelijk te helpen. En de kosten? Geen zorgen, als we geen oppas vinden, hoef je ook niet te betalen.

Vier je een feestje in Bentveld?

Tijdens je huwelijk, verjaardag of strandfeest in Zandvoort zorgen onze nannies ook voor een onvergetelijke tijd voor de kinderen. Bovendien kunnen wij een schmink, knutselspullen en spelletjes regelen voor op je feest. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op! Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina.

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError