Op zoek naar een oppas in Badhoevedorp?

Op zoek naar een oppas in Badhoevedorp?

Een oppas vinden in Badhoevedorp is dankzij de komst van 24NANNIES niet veel moeite meer. Wij hebben een groot aantal nannies in onze pool, waardoor we in de meeste gevallen een geschikte kandidaat voor jouw gezin hebben. Alle oppassers zijn uitgebreid gescreend en zeer gemotiveerd. Bovendien geloven wij in het hebben van persoonlijk contact als het om je kinderen gaat. Wij vragen regelmatig wat er speelt binnen het gezin, maar houden ook intensief contact met de nanny. Hierdoor vinden wij beter de ideale match voor een oppas voor jouw kinderen.

Wil je graag een oppas aanvragen in Badhoevedorp? Schrijf je dan nu in bij 24NANNIES en na betaling van de eenmalige inschrijfkosten kun je elk moment van de dag een aanvraag bij ons doen. Wil je spontaan bij een vriendin op bezoek of gezellig uit eten? 24NANNIES regelt binnen de kortste keren een geschikte kandidaat. En dit zelfs nog binnen 24 uur! Je betaalt per bemiddeling, maar lukt het ons niet om een nanny voor je te vinden, dan hoef je niks te betalen. Dit geldt ook voor de inschrijfkosten.

Een vaste oppas in Badhoevedorp

Door de vele vraag naar vaste oppassen plaatsen we je gezin op een wachtlijst zodra je een aanvraag voor een oppas voor vaste tijden in de week doet. Wij zullen onze uiterste best doen om zo snel mogelijk een geschikte oppas te vinden. In de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze incidentele oppasservice.

Een oppas tijdens een evenement

Ook tijdens een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest kan 24NANNIES voor een geschikte nanny zorgen. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd brengen wij een advies uit over het aantal oppassers, zodat je niet meer om hoeft te kijken naar je kinderen. Neem voor meer informatie contact met ons of kijk op deze pagina.

Instagram Gallery Exception: Error: Cannot retrive photos from Instagram.Response code: 400. Message error: This endpoint has been retired. Error type: APINotAllowedError