Ben jij op zoek naar een oppas in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een oppas in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een goede oppas in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij 24NANNIES aan het juiste adres. Met ons grote netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende nannies is het voor ons een uitdaging om jouw oppasprobleem op te lossen. In de meeste gevallen vinden wij binnen de kortste keren een geschikte oppas voor jouw kinderen.

Een betrouwbare, gescreende en flexibele oppas aan huis in Amsterdam

Wil je weer eens genieten van een spontaan avondje uit? Kom je er niet uit met je werk als ZZP’er of laat je flexibele werkrooster het gewoon niet toe? Onze nannies staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om gezinnen te helpen. Zowel voor incidentele (ad hoc) oppasaanvragen als voor oppas bij evenementen kan je altijd bij ons terecht. Daarnaast kunnen we ook helpen zoeken naar een vaste nanny die bijvoorbeeld wekelijks de kinderen uit school haalt, kookt, met ze speelt en blijft totdat de ouders thuis zijn. Er is momenteel wel een wachtlijst voor vaste oppassers in Amsterdam. Maar wij doen onze uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Een oppas in Amsterdam bij een evenement

Zoek je een oppas in Amsterdam voor bij een huwelijk, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest? Vul het contactformulier in en vertel ons om wat voor soort evenement het gaat. Wij nemen vervolgens contact met je op over de details en om een advies uit te brengen over de kinderbegeleiding gedurende het evenement en eventuele bijbehorende activiteiten.

Rondom Amsterdam zijn wij te vinden in: Badhoevedorp, Amstelveen en Diemen