Op zoek naar een oppas in Aerdenhout?

Op zoek naar een oppas in Aerdenhout?

24NANNIES zorgt al meerdere jaren voor betrouwbare en gescreende nannies aan huis in Aerdenhout. Doordat wij graag persoonlijk contact hebben met het gezin en de nanny, kunnen wij snel een oppas aan jouw gezin koppelen. Zo hoef je nooit meer moeite te doen om een oppas in Aerdenhout te vinden!

Een vaste oppas in Aerdenhout

Als je een vaste oppas wil die op bepaalde dagen in de week komt oppassen, dan plaatsen we je op een wachtlijst. Wij proberen dan zo snel mogelijk een geschikte nanny voor je te vinden. Lukt dit niet, dan ben je ons geen bemiddelingskosten verschuldigd. In de tussentijd kun je altijd gebruikmaken van onze incidentele oppasservice.

Heb je iets te vieren?

Wil je graag dat tijdens jouw verjaardag, bruiloft, jubileum of bedrijfsfeestje ook de kinderen een heerlijke tijd hebben? Dat kan! 24NANNIES kan zorgen voor eventnannies die de kinderen vermaken. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd brengen wij advies uit over de hoeveelheid oppassers. Zo hoef jij er niet meer over na te denken. Bovendien kunnen wij knutsel- en spelletjestafels met schmink leveren. Interesse? Neem contact met ons op!