Oppas Heemstede

Oppas Heemstede

Woon je in Heemstede en wil je geen tijd meer kwijt zijn aan het vinden van een geschikte oppas? Dat komt goed uit! 24NANNIES heeft veel gezinnen de laatste drie jaar uit de brand geholpen door een gescreende en gemotiveerde oppas te vinden. Dit kan zelfs nog binnen 24 uur! Dus wil je vanavond toch lekker eten op het strand of een avondje uit in Haarlem, vraag dan een nanny bij ons aan en in de meeste gevalleen staat ze binnen no time voor je deur.

Een oppas aan huis aanvragen

Hoe vraag je nou precies een oppas bij 24NANNIES aan? Nadat je je ingeschreven hebt en de eenmalige inschrijfkosten hebt betaald, kun je op elk moment van de week een oppas bij ons aanvragen. In het overgrote deel van de gevallen vinden wij een ideale match. Dit komt mede door het feit dat wij geloven in het hebben van persoonlijk contact, zowel met het gezin als met de nanny. Hierdoor weten wij wat de specifieke wensen van het gezin zijn en waar de kwaliteiten van de nanny liggen.

Je betaalt pas na een succesvolle bemiddeling. Vinden wij geen oppas voor je? Dan hoef je ook niks te betalen. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina.

Een vaste oppas in Heemstede

Wil je graag een vaste oppas die op bepaalde dagen van de week voor langere tijd komt oppassen? Dan plaatsen we je op een wachtlijst en proberen we je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Je betaalt alleen als we daadwerkelijk een oppas hebben gevonden. Voor die tijd kun je altijd gebruikmaken van onze ad hoc of last minute oppasservice.

Kinderen bij je bruiloft of verjaardag

24NANNIES kan tijdens je huwelijk of feestje bovendien zorgen dat de kinderen vermaakt zullen worden. Op basis van het aantal kinderen en hun leeftijd adviseren wij over het aantal nannies. Zo weet je zeker dat je niet te veel, maar ook niet te weinig nannies hebt. Verder is het mogelijk om bij ons een uitgebreide knutsel- of spelletjestafel met schmink te bestellen. Interesse? Neem contact met ons op!

Oppas Haarlem

Oppas Den Bosch

Zoek je een oppas in omgeving ‘s-Hertogenbosch? 24NANNIES is een zeer flexibele oppasservice waarbij je 7 dagen per week, 24 uur per dag oppas aanvragen kan doen. Wij hebben een zeer groot netwerk aan leuke, betrouwbare en streng gescreende oppas dames die veel beschikbaar zijn om op te passen. Zowel voor oppasdiensten aan huis als bij evenementen staan onze oppasjes klaar.

Heel simpel! Door je aan te melden en de eenmalige aanmeldkosten te betalen via de site, maak je een account aan. Na het aanmaken van een account, kom je in de online brekingsomgeving. Hier maak je de keuze om de planners te benaderen om een persoonlijk gesprek te hebben over wat voor oppas je zoekt, of om zelf te boeken via het online boekingssysteem.

Voor zowel vaste oppas als incidentele (ad hoc) oppas ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn naast het oppassen aan huis gespecialiseerd in het begeleiden en entertainen van grote groepen kinderen tijdens evenementen als: bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes en andere partijen.

Meer informatie? Kijk op de website en meld je aan, of bericht ons voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier.
Rondom Den Bosch zijn wij te vinden in: Boxtel, Vught & Rosmalen