Oppas cadeaukaart

Geef een oppas cadeau!

Wil je graag iemand verrassen met een avond zonder de kinderen? Dat kan! Bij 24NANNIES kan je vanaf nu een oppas cadeau geven. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je een inschrijving voor 24NANNIES cadeau doen of iemand voor 10 keer een zorgeloze avond bezorgen.

Als je merkt dat een vriend, vriendin, dochter of zoon wel toe is aan een avondje alleen, dan kun je hem of haar een zorgeloze avond bezorgen door de inschrijf- en bemiddelingskosten voor een oppas cadeau te doen! 24NANNIES zorgt in dit geval voor een betrouwbare en gescreende oppas, zodat er goed voor de kinderen gezorgd zal worden. Het enige wat er nog moet gebeuren, is de oppas aan het eind van de avond betalen.

Hoe werkt het precies?

Jij geeft aan aan wie je graag een oppas cadeau doet en wij zorgen voor de rest! Wij zorgen voor een intake met het gezin (mocht het gezin nog niet ingeschreven staan) en zullen een geschikte nanny proberen te vinden. De ouders in kwestie kunnen zo zonder zorgen een leuke avond uit of weekendje weg plannen. Doordat het gezin hierna ingeschreven staat, kunnen de ouders vanaf dat moment ook zelf een oppas aanvragen bij 24NANNIES.

Cadeaubonnen

Er zijn verschillende cadeaubonnen, die we hieronder kort bespreken.

Inschrijving voor 24NANNIES: €75
Als je een inschrijving cadeau doet, kan het gezin vanaf dat moment onbeperkt aanvragen indienen bij 24NANNIES. Deze giftcard is exclusief boekingskosten en het uurloon van de nanny.

10x oppas cadeaukaart: €224
Bij deze cadeaukaart komt er 10 keer een oppas op de momenten die het gezin wil. De inschrijfkosten zijn bij de prijs meegerekend, maar het uurloon van de nanny niet.

Wil je graag een oppas cadeau doen aan iemand? Neem dan contact met ons op!