Oppas als secundaire arbeidsvoorwaarde

Wil je je personeel graag een extraatje bieden?

Zakelijke oppas

Ondernemers en managers kunnen hun personeel via 24NANNIES een geweldige secundaire arbeidsvoorwaarde bieden: flexibele of vaste oppas aan huis. 24NANNIES verzorgt deze dienst voor diverse bedrijven. Op deze manier zijn je medewerkers altijd voorzien van een fijne en betrouwbare oppas. Zo weten de ouders dat er goed voor hun kind(eren) gezorgd wordt en weet jij dat je personeel zich volledig kan richten op zijn of haar werk.

Een nanny voor je personeel

Een oppas voor je personeel kan een ideale manier zijn om je werknemers een extraatje te geven. En je hoeft hier zelf niets voor te doen. Nadat je een overeenkomst met ons hebt gesloten, vragen jouw werknemers namelijk direct een oppas bij ons aan en aan het eind van iedere maand sturen wij een factuur voor onze diensten.

Locatie

Je kunt een zakelijke nanny aanvragen in elke stad, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem en Den Haag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijzen & contact

Prijzen van onze high end nanny service zijn op aanvraag en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur, locatie, veiligheid van de kinderen en de taken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laatste vacatures

Hulp nodig?