Zoek je een oppas bij je bruiloft, feest of evenement? 24NANNIES regelt het!

Via 24NANNIES regel je gemakkelijk een oppas die de kinderen moeiteloos een geweldige dag bezorgt. Ook tijdens grote evenementen, feesten en bruiloften.

Tijdens je bruiloft, verjaardag, jubileum en bedrijfsfeest wil je natuurlijk ook dat de kinderen de tijd van hun leven hebben, maar heb je niet altijd de tijd om ze te vermaken. Een nanny of oppas bij je evenement zorgt dan voor de oplossing! Via 24NANNIES regel je gemakkelijk een oppas die de kinderen moeiteloos een geweldige dag bezorgt.

24NANNIES werkt met een uitgebreid netwerk van gescreende en gemotiveerde oppassers die zorgen voor kindervermaak tijdens je bruiloft of feest. Dit kan op elk moment van de week, zowel door de week als in het weekend, ’s avonds als overdag. Bij 24NANNIES geloven we in het feit dat persoonlijk contact erg belangrijk is als er naar een oppas gezocht wordt. We bespreken de wensen en eisen, waardoor we vrijwel altijd een geschikte nanny vinden. Bovendien berekenen we het aantal nannies dat nodig is voor een bepaalde groep kinderen. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen en de verschillende leeftijden. Zo heb je nooit te weinig of te veel nannies!

24NANNIES zorgt ook voor kindvermaak: spelletjes, schmink en activiteiten

Wil je niet alleen een oppas tijdens je evenement, maar ook dat de kinderen vermaakt worden met activiteiten en spelletjes? Dat kan ook! 24NANNIES biedt het volgende:
– Een uitgebreide knutseltafel met schmink. Onze nannies kunnen goed schminken en je kinderen in elk denkbare superheld of dier omtoveren.
– Een uitgebreide knutseltafel met schmink en spelletjes. Denk hierbij aan bordspellen, maar ook aan spelletjes zoals twister.
– Het is ook mogelijk om naast het bovenstaande verschillende activiteiten te boeken. Dit doen wij in samenwerking met een evenementenbureau.

Je ziet dat je kinderen zich moeiteloos zullen vermaken, terwijl onze nannies een oogje in het zeil houden. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijspagina. Voor meer informatie kun je ook kijken op deze pagina.

Enthousiast geworden?

Wil jij graag een oppas op je strandfeest, huwelijk, verjaardag, reünie of ander evenement met eventueel een knutseltafel? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met je zoeken.

Hulp nodig?