Wil jij een echte Piet tijdens Sinterklaas?

Dit jaar heeft 24NANNIES een pietenservice!

Naast een oppas kan 24NANNIES ook zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor je kinderen. Want wat is er nou leuker dan Piet die tijdens pakjesavond de cadeautjes en pepernoten komt brengen? Je kinderen zullen dit gegarandeerd waarderen. 24NANNIES roept daarom dit jaar de Pietenservice in het leven, waarbij je een Piet op pakjesavond (of een andere dag waarop je Sinterklaas viert) kunt aanvragen.

Hoe werkt het?

24NANNIES zorgt ervoor dat Piet in vol ornaat en mét pepernoten bij jou op de gewenste tijd op de stoep staat. Het enige wat jij hoeft te doen, is een aanvraag indienen bij onze planners met de gewenste datum, tijd en duur. En wij zorgen voor de rest! Interesse? Neem contact met ons op voor de prijzen en voorwaarden!

Bedrijfsfeest

Ook tijdens je bedrijfsfeest kunnen we zorgen voor één of meerdere pieten die de kinderen een leuke avond bezorgen. De pieten kunnen niet alleen cadeautjes uitdelen of pepernoten strooien, maar ook de kinderen vermaken door bijvoorbeeld samen de stoomboot van Sinterklaas te tekenen. Zo hebben de kinderen een heerlijke tijd en hoeven de ouders niet naar ze om te kijken.

Hulp nodig?